U Zagrebu se održava besplatna edukacija za trudnice i dojilje za koju se uvijek traži mjesto više! Evo kako se prijaviti

Posjetite besplatnu edukaciju za trudnice i dojilje

Buduće majke, a posebno one koje tu ulogu igraju prvi put, imaju brojna pitanja uoči početka ovog novog životnog razdoblja. Upravo zato tvrtka Populus-duo u suradnji s udrugom Europa Donna Hrvatska godinama organizira besplatnu edukaciju za trudnice i dojilje pod nazivom “Zdrava mama, sretna beba”, za koju se uvijek traži mjesto više.

Ove godine konferencija se održala u Varaždinu i Rijeci, a u Zagrebu će se održati u subotu, 18. studenog 2023. s početkom u 10 sati, u prekrasnom prostoru lobby bara WESPA SPACES (Zavrtnica 17, ulaz iz Heinzelove 60).

Zdrava mama, sretna beba
FOTO: Europa Donna Hrvatska

Edukaciju će držati stručnjaci iz raznih profesija

Ova besplatna edukacija savršena je za sve trudnice, dojilje i, naravno, sve žene koje planiraju djecu. Edukaciju će držati stručnjaci iz raznih profesija (pedijatar, nutricionist, kineziolog, psiholog i citolog) kojima će svi polaznici moći postaviti pitanja koja ih zanimaju, a dosad nisu imali priliku koga pitati. Neke od tema o kojima će se održati predavanje su: 

besplatna edukacija
FOTO: Europa Donna Hrvatska

Broj mjesta je ograničen pa je obavezna prijava na mail osmijeh@populus-duo.hr, a prvih 100 sudionica koje se prijave očekuje bogati poklon paket sponzora.

Pročitajte i ove članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje konferencije “Zdrava mama, sretna beba”.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Europa Donna Hrvatska

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu