Kako njegovati kožu tijekom zime? – Emisija “Kreni zdravo”, Hrvatski radio, 2. program

zimska njega koze

Zdrava i njegovana koža je preduvjet ljepote, ali i najbolji pokazatelj općeg stanja zdravlja i načina života. Ljepoti kože poklanja se puno pažnje, no, brinete li o njoj pravilno?

Znate li koji sve faktori utječu na kvalitetu vaše kože, koje namirnice treba konzumirati da bi koža ostala lijepa i zdrava i kako održati zdravlje problematične kože tijekom zime?

Poslušajte emisiju “Kreni zdravo” koja se emitirala na drugom programu Hrvatskog radija i doznajte odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

U ovoj emisiji naši gosti bili su jedan od najpoznatijih dermatovenerologa u Hrvatskoj, dr. Dinko Kaliterna i urednica web portala KreniZdravo.com, Arijana Dedić.

Ne propustite nas pratiti i u idućim emisijama srijedom od 9:00 do 9:30 na Hrvatskom radiju, 2. program.

U idućoj emisiji 18.11.2015. doznajte više o E. Coli – koji infekcije ona uzrokuje, kako prepoznati simptome i koji prirodni preparati mogu trajno eliminirati E. Coli iz organizma. Emisiju poslušajte OVDJE.

Ako ste propustili prvu emisiju, u kojoj smo govorili o psorijazi, možete ju poslušati ovdje.

Članak objavljen:

Saznajte više o njezi i zaštiti kože:

Saznajte više o suhoj koži u sljedećim tekstovima:

Saznajte više o zdravlju kože u sljedećim tekstovima:

Saznajte više o zreloj koži u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu