Zeodent: riješite se zubnog kamenca i problema s desnima zauvijek

zubi

Zamjenska zubna pasta u prahu za svakodnevnu upotrebuZEODENT® za dentalnu i oralnu upotrebu najučinkovitije je sredstvo da se riješite zubnog kamenca i svih problema sa desnima zauvijek.

Kada su me moji pacijenti upozorili da su korištenjem zeolitnog zubnog praha za dentalnu i oralnu namjenu (zdravstvena ispravnost proizvoda ovjerena i potvrđena i u Hrvatskoj i u inozemstvu), odlučila sam sama provjeriti učinkovitost, kaže specijalist dent. Oralne medicine i parodontologije iz Zagreba.

Pozvala sam svoje pacijente koji su koristili ZEODENT® (2-3 puta dnevno kroz period nekoliko tjedana) na kontrolu i bila sam ugodno iznenađena stanjem u njihovim ustima.

Mada su to bili ljudi različite dobi, različitog stanja parodontne bolesti i svi educirani u higijeni, te parodontološki tretirani, stomatološki sanirani, stanje njihovog zdravlja nakon tretiranja ZEODENTOM® bilo je zapanjujuće bolje, bez kamenca, bez zadaha i upale. Zeodent® djeluje i bakteriostatski. Na zubima nije bilo znakova ni abrazije, niti naslaga, a ispitivanjem zubnih džepova nije bilo krvarenja ni gnojenja, a samim time i zadaha. Očito je da se ne radi o mehaničkom djelovanju.

Zeolit je aktivirani vulkanski mineral, a Zeodent je sofisticirani proizvod 21-og stoljeća dobiven složenim fizikalnim postupkom prerade upravo zeolita, koji djeluje principom ionske razmjene i održavanja optimalnog pH na zubima. Sprečava postupak gubitka minerala iz zuba.U potpunosti skida sav plak uključujući i  zubni kamenac. Zubi zato trajno sjaje i Vašem će osmijehu dati poseban šarm.

  • Zubni kamenac uzrokuje jako loš dah (zadah).
  • Tvrde i hrapave površine zubnog kamenca su idealno mjesto za razne bakterije.
Zeodent prah

Za čitatelje portala KreniZdravo.hr smo pripremili i akciju 2+2 Gratis Zeodent®, gdje svaki kupac ovog akcijskog paketa dobiva na dar zeolitnu masku za rejuvenaciju lica, Rejuvenal, potpuno besplatno.

1 komad Zeodenta od 140 ml, je dostatan za 6 mjeseci svakodnevne upotrebe i koristi se na uobičajen način kao zamjena Vaše dosadašnje zubne paste. Navlažena zubna četkica se uroni u prah i operu se zubi na uobičajen način. Zeodent se može koristiti i zajedno sa zubnom pastom, ali se bolji učinak postiže bez zubne paste.

Riječ „Rejuvenacija“ znači dubinsko obnavljanje kože lica bez abrazije. Upotrebom zeolitne maske Rejuvenal dobivate efekat isti kao kod dijamantne mikrodermoabrazije, koja u prosjeku u salonu košta oko 400 kn, samo što nećete imato crveno i otečeno lice. Sadržaj tube Rejuvenal je dovoljan za 15 tretmana rejuvenacije kod kuće. Maska je pogodna i za normalnu kožu i za nečistu sa prištićima, koristi se različito. 

Korisnik Zeodenta® Ivica Matić, Split: Svakih 3 mjeseca sam trebao ići kod stomatologa na skidanje kamenca. Postupak je dugotrajan, naporan i mjestimično bolan. Sa Zeodentom® sam u 3 pranja potpuno skinuo kamenac!

Svi naši korisnici kod ponovnog naručivanja ili kupnje Zeodenta u trgovinama navode da je Zeodent jedan od malo proizvoda kod kojeg sve činjenice navedene na web stranici zaista stoje.

Suzana Mužević navodi da je Zeodent odlična praškasta zubna pasta, a Jana Benicky iz Zagreba kaže:

„Već nakon prve upotrebe Zeodenta®, bila sam jako ugodno iznenađena sa glatkoćom zubi, zubne naslage su potpuno nestale. Nakon dva dana su nestale i bolne afte koje su me znale mučiti i po deset dana dok nisu zacijelile“

Iskustvo Milodraga Marinkovića iz Splita :“Prestao sam koristiti bilo kakve zubne paste i usne vodice. Nemam više upalu desni (znao mi je gnoj izlaziti iz desni) i jedino sredstvo koje mi je zaista pomoglo, je Zeodent. Klimalo mi se čak 5 zuba i periodički su mi se stvarali gnojni džepovi koji su iziskivali čišćenje kod zubara. Zubi su se prestali klimati, džepova više nemam. Prije mi se znao stvoriti kamenac za samo 7 dana. Koristim Zeodent već godinu dana. Preporučam svakome.“

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.75 / 5   76

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: zeodent, zeodent forum, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu