Zašto muškarci više vole žene s oblinama?

Žene s oblinama

Znanstveno je dokazano da muškarci vole ženske obline. U provedenim istraživanjima ispitivan je i skeniran muški mozak dok promatra žene s oblinama i žene bez oblina. Rezultati su pokazali da se muški mozak aktivira dok promatra obline na ženi uz učinak sličan kao što je konzumiranje droga.

6 najčešćih razloga zašto muškarce privlače žene s oblinama

1. Veće grudi

Žene s oblinama imaju veće grudi i to je jedan od razloga zašto muškarci prvo zamjećuju cure s oblinama u usporedbi s curama bez oblina.

zene s vecim grudima

2. Mekoća tijela

Mršavije žene imaju manje masti, stoga i tvrđa tijela. Muškarci prirodno vole uživati u maženju sa svojim mekšim i nježnijim polovicama. Cure s oblinama jednostavno čine seks zanimljivijim, a i ugodnijim za muškarce.

3. Nema modrica

Kada ste s curom koja ima obline, zajamčeno je da nećete dobiti modrice nakon seksa ni vi niti vaša partnerica niti ćete osjećati nelagodu tijekom seksa. Mekše tijelo daje sasvim drugačiji doživljaj.

4. Mršavije cure izgledaju starije

Cure koje imaju obline na pravim mjestima izgledaju puno mlađe, koža im izgleda puno zdravije, a i bore su manje vidljive.

5. Obline su znak plodnosti

zene s oblinama

Obline su znak plodnosti žene, što je, kako tvrde istraživači, atraktivno muškarcima koji traže partnerice. Stoljećima je plodnost povezana s većim grudim i širim bokovima, pa takva slika žene podsvjesno privlači muškarce.

6. Cure s oblinama manje su muškobanjaste i ne izgledaju kao djevojčice

Većina muškaraca tražit će ženu koja nosi “prosječan” konfekcijski broj, a samo 10 posto će reći da su im savršene žene koje mogu ući u male haljine. Iako su časopisi puni mršavica, muškarce u svakodnevnom životi ipak više privlače žene s oblinama. Naime, neki muškarci smatraju da mršave djevojke s malim grudima imaju manje ženstvenosti, dok obline ženama daju majčinski izgled.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.57 / 5   7

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu