Zašto muškarce privlači analni seks?

analni-seks

Sve više muškaraca opsesivno mašta o analnom seksu, a redoviti analni seks prakticira 25% heteroseksualnih parova.

Stotine porno filmova svake godine fetišizira analni seks, što pokreće raspravu trebaju li i žele li žene prakticirati analni seks sa svojim partnerom/suprugom.

Žene koje se upuštaju u analni seks su iznimno privlačne muškarcima jer pokazuju želju i spremnost doživjeti seks na čisto fizički način, odnosno spremnost da tijelo postane čisti seksualni objekt.

Istraživanja su pokazala da su žene koje se upuštaju u analni seks avanturističkog duha, opuštenije u krevetu i stoga lakše ostvaruju orgazme.

Stupanj boli u analnom seksu je mješoviti problem. U nekim vezama u kojima je bol dio užitka (igre discipliniranja, vezivanje i sl.) bol analnog seksa postaje dio igre, no treba imati na umu da analni seks ne mora biti bolan.

Bol se može smanjiti korištenjem lubrikanata, pripreme udobnosti i užitka za obje strane.

predigra - analni seks

Priprema za analni seks služi kao intenzivan oblik predigre, podizanje uzbuđenja, proširenja seksualnosti i povećavanje izgleda da žena ostvari orgazam analnom penetracijom.

Razlozi zašto muškarce privlači analni seks

1. Analni seks pruža osjećaj moći

Velika erotična privlačnost analnog seksa dolazi iz činjenice da se smatra zločestim. Svaki seksualni čin koji se smatra ili osjeća zabranjenim pruža osjećaj većeg zadovoljstva.

Još veće uzbuđenje za svakog muškarca je činjenica da ste mu dopustili pristup zabranjenom području koji postavlja cijeli novi niz izazova i osvajanja.

Sama činjenica da muškarac može kontrolirati situaciju dok je na vama pruža mu osjećaj “snage” i moći.

A ukoliko muškarac uspije dovesti ženu do orgazma za vrijeme analnog seksa to mu daje poseban osjećaj zadovoljstva i ponosa.

2. Povjerenje u svog muškog partnera

Često zanemaren aspekt analnog seksa je pružanje pristupa “zabranjenom” dijelu tijela za koji je potrebna visoka razina povjerenja u partnera.

3. Muškarci vole isprobavati nove stvari

Vaginalni seks je odličan, no u određenom trenutku postaje norma. Kad se tema analnog seksa javi, muškarcima se ponovo vraća početno uzbuđenje i iščekivanje nečeg novog i uzbudljivog.

Poput seksa s novom ženom ili grupni seks s više žena, analni seks je dio svih tih ludih stvari koje bi muškarci htjeli isprobati u svom krevetu.

4. Muškarci vole stražnjice

straznjica

U većini slučajeva muškarci obožavaju stražnjice. Stoga kad im se pruži prilika uživanja u tim istim stražnjicama osjećaju se kao da su osvoji jackpot.

Ideju ulaska u ženu s leđa i mogućnost stimulacije osjetljivih analnih živaca je vrlo uzbudljiva za svakog muškarca, a pogled na savijenu žene s rastvorenom i oblom stražnjicom je vrlo erotičan. Taj seksualni i pomalo životinjski akt pobuđuje u muškarcu sirove i primitivne osjećaje.

 5. Muškarci vole analni seks zbog jako uskog otvora

Analni otvor uvijek će biti uži i čvršći od vaginalnog otvora. Stavljanje penisa u usku analnu šupljinu omogućuje potpuno novo iskustvo, stoga za muškarca analni seks predstavlja jači stisak i intenzivniju stimulaciju koja dovodi do novog orgazmičkog iskustva kakvog muškarci ne mogu iskusiti vaginalnim seksom.

Pritisak na penis u analnom seksu je drugačiji. Čvrsta vagina znači više trenja u tijeku akcije, dok trenje za vrijeme analnog seksa dolazi iz mišića oko analnog otvora koji su čvrsti, no jednom kad penis uđe u rektum osjeća potpunu mekoću.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.12 / 5   97

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: bolovi u preponama kukovima i nogama pojacani nocu, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu