Kako muškarcu pružiti oralni seks za pamćenje?

oralni-seks-za-pamcenje

Oralni seks (lat. fellatio) je često vrlo poželjan dio seksualnog života. Premda neke osobe uživaju pružajući oralno zadovoljstvo, nekim ženama je ideja oralnog seksa odbojna, kao i ideja stavljanja partnerovog penisa u usta. Oralni seks nije za svakog.

Ako ćete se osjećati bolje pokušajte kao dio predigre otići pod tuš. Ukoliko se i dalje ne osjećate ugodno u pružanju oralnog seksa, zapamtite da se nema smisla prisiljavati. Vaš partner će to osjetiti te mu oralni seks neće biti zadovoljavajuć.

Cilj oralnog seksa je užitak i uzbuđenje, ali trebamo biti svjesni da bi to trebao biti obostrani užitak. Za sve je potrebno iskustvo i vještina koja se stječe vježbom.

Kako partneri nisu baš iskreni i otvoreni po pitanju svojih želja u krevetu donosimo vam nekoliko savjeta koji će vam olakšati posao.

Oralni savjet br.1: Njegujte osjetljiva područja

fellatio oralni seks

Kako biste postigli da vašem muškarcu klecaju koljena dok mu pružate oralno zadovoljstvo pokušajte se zadržati na dijelovima tijela koja su posebno osjetljiva – glaviću penisa, testisima i perineumu (tajno i vrlo osjetljivo mjesto između testisa i anusa).

Vaš muškarac će također cijeniti i pažnju koju pridodajete cijelog dužini njegovog penisa bilo da koristite usta, jezik, ruku. Dobra simulacija penisa duž cijele dužine omogućit će da vaš partner lakše postigne orgazam.

Oralni savjet br.2: Koristite se rukama

Ukoliko je penis vašeg partnera veći ili širi  vrlo je teško obujmiti cijeli penis ustima. No ne brinite, ne morate ga primiti ustima cijelog.

Jednostavan trik za uspješno oralno zadovoljavanje je korištenje ruku i usta. Poslužite se vlastitom slinom ili pak lubrikantom koji je jestiv. Pokrečite ruke u ritmu gore-dolje dok penis vašeg partnera nije potpuno tvrd, potom uključite i usta. Radnje rukama sinkronizirajte s pokretima usta.

Oralni savjet br.3: Uključite ostala područja u igru

Oralni seks podrazumijeva korištenje usta do maksimalnog efekta, na penisu i ostalom osjetljivom području.

Pokušajte jako nježno cuclati njegove testise, jedno po jedno. Lagano ljubite unutarnju stranu bedara. Ližite njegov osjetljivi perineum.

Oralni savjet br.4: Toplo-hladno

Oralni seks bi trebao biti zabavan. Pokušaj se poigrati s temperaturom i različitim osjećajima. Poigravanje s temperaturnim promjenama može doprinijeti nevjerojatnom osjećaju za muškarca.

Uzmite topli čaj (ili neku drugu toplu tekućinu), promiješajte ustima, progutajte i zatim uzmite penis u usta 20 sekundi i sisajte ga. Zatim uzmite čašu hladne vode, isperite usta te ponovno primite penis u usta na još 20 sekundi sisanja.

Oralni savjet br.5: Začinite okus

Neke žene ne mogu podnijeti okus penisa što narušava užitak pružanja orgazma.

Dok izvodite oralni seks pokušajte upotrijebiti čokoladu, šlag, sladoled ili neki jestivi lubrikant po želji.

Oralni savjet br.6: Gušenje/refleks za povraćanje

Gušenje odnosno refleks za povraćanje tijekom oralnog seksa je posve normalan i nema razloga da vam bude neugodno. Vaš partner će pomisliti da je razlog vašeg gušenja njegov masivan penis što će doprinijeti podizanju njegovog ega.

Ako želite malo predahnuti uvijek možete koristiti ruke.

Oralni savjet br.7: Ejakulacija

Kad vaš partner započne proces ejakulacije (svršavanja) postavlja se pitanje progutati ili ne? Imajte na umu da ne trebate gutati spermu ukoliko to ne želite, to je vaš osobni izbor.

Ako vam je pomisao na spermu u ustima odvratna, nemojte je gutati na silu, samo pripazite da se povučete na vrijeme. Ukoliko vam je ideja ejakulacije u usta prihvaljiva, ali ne želite progutati, tada možete naknadno ispljunuti u papirnatu maramicu ili otići do wc-a.

Imajte na umu da neki muškarci vole ejakulirati na ženske grudi, trbuh ili ostale dijelove tijela, stoga su i to  moguće opcije.

Ukoliko pak želite ili nemate ništa protiv svršavanja i gutanja, možete progutati ejakulaciju. Što nas dovodi do pitanja okusa.

Oralni savjet br.8: Kako poboljšati okus ejakulacije?

Kao što znate neke namirnice i pića mogu utjecati na okus sperme. Konkretno alkohol, kofein, rekreacijske droge i nikotin imaju negativan utjecaj na okus sperme čineći je gorkom i kiselom. Svakako nastojite izbjeći gutanje u takvim okolnostima osim ako vam je to osobno prihvatljivo.

Vegetarijanci imaju nešto bolji okus sperme, no konzumiranje previše cvjetače, brokula i šparoga može doprinijeti lošem okusu.

Ukoliko želite zasladiti njegovu “hrabrost” potrebno je konzumiranje puno voća u kojima su visoke razine prirodnih šećera. Tu je pobjednik ananas. Dobrom okusu pridodaje mirisna hrana i ljekovito bilje poput: peršina, celera, cimeta, paprene metvice i limuna.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.93 / 5   73

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: tehnike oralnog zadovoljavanja muskarca video, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu