Otvoreno je besplatno Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane školske djece i studenata

Otvoreno je besplatno Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane školske djece i studenata

U suradnji Gradskog ureda za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” i Centra za zdravlje mladih Doma zdravlja Zagreb – Istok provodi se Program “Savjetovalište za debljinu i poremećaje prehrane školske djece i studenata“.

U sklopu Savjetovališta provode se individualna liječnička, nutricionistička i kineziološka savjetovanja gdje korisnici mogu dobiti detaljne upute o pravilnoj prehrani, tjelesnoj aktivnosti te dugoročno održivom zdravom načinu života.

Također, u sklopu Savjetovališta roditelji i djeca imaju mogućnost sudjelovati u edukativnim radionicama o tjelesnoj aktivnosti.

U sklopu Savjetovališta provode se individualna liječnička, nutricionistička i kineziološka savjetovanja
FOTO: Shutterstock

Usluge Savjetovališta su besplatne

Usluge Savjetovališta u cijelosti financira Grad Zagreb te su u potpunosti besplatne, bez uputnice, uz prethodno naručivanje.

Program se provodi u Centru za zdravlje mladih u Heinzelovoj 62a svaku drugu srijedu (parnim datumima) 12 – 16 sati.

Prijave za individualno savjetovanje primaju se e-poštom na adresama savjet-mladi@stampar.hr ili info@czm.hr. Za edukativne radionice o tjelesnoj aktivnosti prijaviti se možete na e-adrese jelena.cvrljak@stampar.hr ili hrvoje.radasevic@stampar.hr.

U sklopu Programa izrađen je i promotivni letak u kojem se nalaze detaljne informacije.

Pročitajte i ove članke:

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu