Tretmani za mršavljenje i oblikovanje u poliklinici Poliderma

zdravo mršavljenje

Svake godine, što smo bliži ljetu, sve smo više nervozni, uspaničeni i stresni zbog nezadovoljstva oblika svoga tijela. Svi želimo postići željene rezultate u nekoliko tjedana, a čim ljeto prođe vraćamo se na staro.

Zaboravljamo najbitniju stvar, a to da je briga o figuri dugotrajni zadatak i proces. Ne postoji tretman oblikovanja tijela čiji su rezultati odmah vidljivi. Pravi i stvarni rezultati su tek vidljivi 6-9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Potrebno je određeno vrijeme kako bi se uklonile sve masne stanice te da se koža zategne.

Većina ljudi radi veliku grešku već dugi niz godina, a to je da neposredno pred ljeto idu na tretmane oblikovanja tijela i uklanjanja celulita. Pri tome često narušavaju zdravlje raznim dijetama i gladovanjima. Sve se radi na brzinu uz stres i nervozu uz velika odricanja te muke. No to nije ništa potrebno jer ima jednostavniji, bolji i zdraviji način.

Zašto je zima najbolje vrijeme za raditi tretmane tijela?

Brigu o figuri treba voditi tijekom cijele godine. Idealno je započeti tretmane oblikovanja tijela i uklanjanja celulita tijekom zimskih mjeseci iz glavnog razloga što se konačni rezultat vidi 6 do 9 mjeseci nakon zadnjeg tretmana. Ako prosječno treba 5 do 6 tretmana i počnete neki od tretmana tijekom proljeća tada imate konačni rezultat pred Božić. To je idealno ako tad idete na godišnji negdje u toplije krajeve.

No ako planirate tijekom ljeta pokazati novu figuru tada treba tretmane započeti tijekom prvog mjeseca jer konačni rezultat vidite pred, odnosno tijekom ljeta.

Dermatološka poliklinika Poliderma je ponudila najbolje tretmane oblikovanja tijela po boljim cijenama. Tretmani se odnose na uklanjanje celulita, oblikovanja stražnjice, smanjivanja opsega trbuha, zatezanja viška kože trbuha nakon poroda ili debljanja, oblikovanje trbuha i struka i zatezanje bedara uz oblikovanje koljena.

Tretmani oblikovanja tijela

Oblikovanje tijela uz Med2Contour

Oblikovanje tijela Med2Contour-om jedan od najefikasnijih načina smanjivanja masnog tkiva i celulita i to bez igala i operacija. To je specijalno razvijen ultrazvučni uređaj koji radi na osnovi patentirane tehnologije.

Glavna karakteristika ovog načina oblikovanja tijela je to što je najugodniji tretman za oblikovanje tijela. Sto postotna sigurnost potvrđena od agencije za ispitivanje medicinskih proizvoda i usluga, FDA approved.

Na siguran način uklanja celulit, smanjuje masno tkivo i lijepo oblikuje tijelo. Rezultati su odmah vidljivi i trajni. U prosjeku je potrebno oko 5 tretmana u razmacima od 1 do 3 tjedna. Tretman služi za smanjivanje obujma, no ne za zatezanje kože i mršavljenje.

Oblikovanje tijela uz Med2Contour

Oblikovanje tijela VENUS LEGACY-jem

Venus Legacy je napravio prekretnicu u tretmanima oblikovanja tijela, iako efikasno oblikuje i lice. Učinci tretmana s Venus Legacy su smanjivanje celulita, zatezanje kože trbuha i nogu uz smanjivanje opsega nogu. Kombiniranje radio valova i magnetske energije dodatno kožu pomađuje i obnavlja. Maksimalno siguran i ugodan tretman koji ne zahtjeva ikakav oporavak i ne izaziva nikakve komplikacije.

To je jedini uređaj koji potiče razvoj novih kapilara što omogućava poboljšani dotok kisika.

Oblikovanje tijela VENUS LEGACY-jem

Ovisno o tretiranoj regiji, oblikovanje tijela sa Venus Legacy-jem, zahtijeva između 5 do 8 tretmana. Potrebni razmak između tretmana je 10 do 30 dana. Rezultati su vidljivi već odmah nakon tretmana, no pokretanjem lančane reakcije koja se jača, konačni rezultati su vidljivi od 4 do 6 mjeseci nakon zadnjeg tretmana.

Više detalja o ponudi oblikovanja tijela saznajte putem linka: http://www.poliderma.hr/l-tretmani-oblikovanja-tijela/

Članak objavljen:

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Saznajte više o celulitu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu