Prepoznajte važnost predigre

predigra

Premda brzinski, spontani seks može biti napaljujuć i uzbudljiv, većina žena se slaže da su najbolji seksualni odnosi kad muškarac shvaća i razumije važnost predigre. Žene se često tuže na svoje ljubavnike koji posvećuju premalo važnosti ljubljenju, maženju i nadraživanju.

Nažalost ne postoji priručnik s uputama o tome koji gumb stisnuti ili kojim slijedom ići. Preduvjet za dobru predigru je poznavanje partnera i njegovih preferencija. Dobra predigra može dovesti do boljeg seksualnog iskustva za partnere, stoga je vrijeme da usavršite ovaj oblik umjetnosti.

Što je predigra?

Predigra je uvertira u glavni čin odnosno vaginalni odnos, a obuhvaća razmjenu intimnih psiholoških i fizičkih podražaja (pokreta) između dvije osobe koja omogućuje povećanje seksualne uzbuđenosti.Ukoliko se premalo ljubite vrijeme je da to promijenite jer su usne jedna od brojnih erogenih zona. Predigra podrazumijeva niz aktivnosti poput dodira, grljenja, masaže i oralnog seksa. Ako želite saznati kako muškarcu pružiti izvrstan oralni seks, pročitajte: “Kako muškarcu pružiti seks za pamćenje?

Zagrijavanje

 

Dobra predigra će pripremiti partnera/partnericu za sam seksualni odnos. Kroz proces predigre, tijelo žene se priprema za penetraciju. Uz psihološku pripremu u kojoj se emocionalna udobnost žene povećava, dolazi i do određenih fizičkih promjena kao što su povećanje klitorisa, podizanje cerviksa (što omogućuje produženje vaginalnog kanala) te ovlaživanje vagine.

Većini žena je za postizanje orgazma, potrebna produžena stimulacija, stoga ulaganjem truda u prvu fazu, predigru, omogućit će se lakše postizanje orgazama kroz penetraciju.

Potrudite se unijeti raznolikost u predigru. Imajte na umu da predigra nije samo rezervirana za žene, muškarcima je također potrebna određena stimulacija. S godinama se  muškarcima smanjuje osjetljivost erekcije stoga podraživanje određenih dijelova tijela podiže razinu želje za seksom.

Savladaj vještine predigre

Izgledajte zanosno

Muškarci vole stimulaciju u vizualnom obliku, jer ih uzbuđuje što vide. Ukoliko želite uzbuditi svog partnera pobrinite se za svog izgled. Obucite nešto seksi i zavodljivo kako biste potaknuli maštu i seksualnu tenziju.

Pričajte „prljavo“

„Prljavo“ pričanje  dovodi do povećanja seksualne tenzije, no to ne podrazumijeva samo upotrebu prostog govora i vulgarnih riječi već dijeljenje s partnerom što vas uzbuđuje, što volite itd. Nastojite da to bude zabavno i zanimljivo kako bi vaš partner ostao što duže zainteresiran.

Kod žena stimulacija kreće od „glave“. Predigra se ne smije ubrzavati, već treba biti zabavna i opuštajuća. Treba krenuti polako od dodira, poljubaca, masaža i postepeno voditi prema seksu.

6 trikova za uzbuđivanje žena

Strastveno ljubljenje

Jeste li ikad poljubili svoju partnericu požudno i strastveno da se donje rublje samo skinulo s njenog tijela?

Obuhvatite njeno lice dlanovima, strastveno ju poljubite dok je požudno promatrate u oči. Kombinirajte lagana grickanja usana, lizanja dok ju primite za kosu i priljubite prema sebi.

Skidanje odjeće

Postepeno razotkrivanje golog tijela napaliti će jednog i drugog partnera. Uživate u laganom skidanju svoje partnerice i uživajte u pogledu. A ukoliko želite unijeti dašak zabave iskušajte striptiz te začinite akciju, u skidanju se koristite ne samo rukama, već i jezikom te ustima.

Masiranje

Kao dio predigre isprobajte masažne pokrete. Opustite se uz lagane dodire koji će se pretvarati u energične pokrete zajedno s rastom vaše seksualne požude.

Seks na “suho”

Oponašajte seks dok ste obučeni,  izazivajte partnera/partnericu trljanjem tijela od tijelo,  pobudit će maštu i potaknuti ovlaživanje penisa i vagine.

Za sve informacije o tome kako uzbuditi muškarca možete pročitati članak:”Kako postati “lavica” u krevetu?“.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu