Kako postati “lavica” u krevetu?

seks

Učinkovito zavođenje nije jednostavno.

Preduvjet dobrog zavođenja je da se žena koja zavodi osjeća dobro u vlastitoj koži, a za to je potrebno vremena, premda postoje žene kojima je priroda podarila moć zavođenja i koje točno znaju biti neodoljivo privlačne u svakom trenutku i u svakoj situaciji.

No, ne brinite jer, kao i sve ostalo u životu, i zavodničke vještine se mogu naučiti.

1. Uživajte u seksu

Budite otvoreni i uživajte u svakoj fazi seksa. Od uzbudljive predigre za zagrijavanje do uzbudljive akcije užitka. Na tom putu nemojte se sramiti i suzdržavati, pokažite svom partneru što vam odgovara. Pričajte prosto, ispuštajte zvukova zadovoljstva i potpuno se prepustite u primanju i dijeljenju seksualnog užitka.

2. Budite entuzijastični

Uzbuđenost i entuzijazam uvelike utječu na vašeg partnera. Muškarci obožavaju žene koje uživaju u tome što rade. Ispuštanje zvukova zadovoljstva i stenjanje dodatno stimulira vas i vašeg partnera.

3. Imajte smisao za humor

Svi znamo da je seks nespretan i ponekad čudan. Svašta se može dogoditi na putu eksperimentiranja, od čudnih zvukova, grčeva, padova, sudaranja i čudnih iscjedaka.Potrebno je imati na umu da seks nije savršen.

Ukoliko se dogode situacije zbog kojih vam je neugodno treba se znati našaliti, dobro nasmijati te nesmetano nastaviti s uživanjem.

3. Budite spremni za eksperimentiranje

Muškarci vole eksperimentiranje, čim seks izgubi svoj erotski rub morate poduzeti brzu akciju. Začinite svoj seksualni odnos s raznim igricama, zajedničkim gledanjem erotičnih videa, seksi rubljem, isprobajte nove igračke, isprobajte seks na uzbudljivim mjestima ili pak novu pozu. Trudite se da vaš seksualni život ne postane dosadna rutina već ga s vremena na vrijeme dobro “protresite”. Pročitajte “Što učiniti kad seks postane rutina?

Pokušajte barem jednom tjedno iznenaditi svog partnera i prepustiti se svojoj nestašnosti. Ukoliko želite isprobati nešto novo pročitajte: “Devet sexy igrica koje garantiraju zabavu pod plahtama” ili “Kako muškarcu pružiti oralni seks za pamćenje?

4. Budite samouvjereni

zavodnica u krevetu

Samouvjerenost je vrlo važna kod žena, budite svjesni svog tijela i iskoristite svoju “seksualnu moć”. Vaš muškarac voli vaše tijelo i vjerojatno je opsjednut s njim, stoga ga nemojte skrivati.

Ukoliko se nesigurni ili previše samokritični barem nastojite ostaviti dojam samouvjerene žene. Lavica ne troši vrijeme na opterećivanje o sramu, celulitu ili postizanju vrhunca. Umjesto toga ona sebe promatra kao tjelesno biće prepuno senzualnih sposobnosti.

Kako biste postali otvorenija i senzualnija bića koja odlično poznaju svoje erogene zone potrebno je samostalno upoznavanje vašeg tijela kroz masturbaciju.

Pročitajte 5 trikova kako zavesti muškarca.

4. Otvoreno komunicirajte

Otvorena komunikacije vrlo je važna za dobar seksualni odnos. Ukusi i preferencije se razlikuju stoga je potrebno komuniciranje obostranih želja. U svakom odnosu treba postojati otvorena komunikacija s partnerom kako biste mogli podijeliti što vas uzbuđuje, promjene koje biste voljeli unijeti i nove stvari isprobati. Što budete raspolagali s više informacije jedno o drugome i sam seks će biti puno bolji, a vi mnogo zadovoljniji.

Zapamtite, nitko se nije rodio naučen, kroz proces isprobavanja možemo naučiti puno o sebi i svom partneru, a otvorena komuniakcija nas vodi boljem seksu.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: vatrenazenaukrevetu, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Kako postati “lavica” u krevetu?

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.