Ribe (19.2-20.3.) – opće karakteristike

ribe horoskop

Ribe spadaju u vodeni znak horoskopa. Riječ je o tajnovitim ljudima koji su vrlo osjećajni i emotivni. Njihova inteligencija, razmišljanje i smisao za pravdu vođeni su intuicijom.

Među ribicama se mogu pronaći lagani i plahi primjerci kao i veliki morski psi koji su žestoki borci.

Vrlo su prijateljski nastrojeni, pa su uvijek okruženi društvom različitih ljudi.

Nesebične i uvijek spremne pomoći drugima, Ribe su horoskopski znak s najviše empatije. Emocije proživljavaju ekstremno, kad su sretni, iznimno su sretni, kad su tužni postaju iznimno depresivni. 

Prednosti: nježne, intuitivne, maštovite, posvećene, osjećajne

Nedostaci: neodlučne, preosjetljive, 

Karakteristike Ribe:

  • kreativne
  • nesebične
  • emotivne
  • empatične
  • maštovite
  • tolerantne

Ribe – Posao

Ribe nemaju samodiscipline ni samopouzdanja za liderske pozicije. Nažalost uvijek biraju lakši put i nikad ne ostvare potpuni potencijal koji posjeduju. 

Riječ je o kreativnim ljudima, koji se imaju potrebu baviti poslom koji im predstavlja užitak i kojem se mogu u potpunosti predati. Jako su dobri umjetnici i sportaši.

Odlično se snalaze u timu, maštovite i kreativne uvijek su spremne pomoći drugima.

Ribe – Ljubav & Sex

Najsenzibilniji znak horoskopa kojeg karakterizira hipersenzibilnost i snažne emocije. Riječ je o nepopravljivim romantičarima koji će između ljubavi i materijalnog bogatstva uvijek izabrati ljubav.

Uporno žele ostvariti svoje duboke ideale nesebične ljubavi i jedinstva. Teže i traže dublji smisao odnosa te ih upravo zbog toga ostali znakovi smatraju emocionalno prezahtjevnim i nerealnim.

Ribama je potreban dominantan partner koji će ih spuštati na zemlju i držati na pravom putu.

Ovi nepopravljivi romantičarima ne mogu živjeti bez ljubavi. Kad se zaljube u ravnopravnog partnera koji neće iskorištavati njihovu dobronamjernost, mogu biti najbolji partneri. Ribe vole imati obitelj, djecu i životinje.

Kako osvojiti muškarca Ribu?

Muškarac Riba je romantičan i osjećajan. Potrebna mu je žena koja će ga spustiti na zemlju, stoga ga privlače osjećajne i jake žene. Traži kombinaciju prijateljice, srodne duše i ljubavi. Ako ga želite osvojiti najbolje je da mu se otvorite u potpunosti, budete inovativni, maštoviti i drugačiji. 

Tih i skroman, u spavaćoj sobi izaziva potpunu poplavu. Voli fantazije i igranje uloga. Iznimno je maštovit i velikodušan ljubavnik. Ne prosuđujte muškarca rođenog u znaku Ribe po blagom stavu, u krevetu se pretvara u vrtlog strasti. On jednostavno osvaja nježnošću i šarmom. 

Kako osvojiti žena Ribu?

Žene Ribe su zanimljive, očaravajuće i posvećene žene koje ljubav gotovo nikad ne iskazuju riječima. Ako želite osvojiti ove žene morate biti romantični, dobro slušati i imati dobar smisao za humor. 

S ovim Ribicama vam nikad neće biti dosadno u spavaćoj sobi.

Zbog njihove senzualnosti, krhkosti i osjećajnosti svaki muškarac ih želi zaštititi. Upravo se zbog toga često upuštaju u komplicirane odnose koje nisu u stanju prekinuti, pa se pretvore u sjenu muškarca o kojem su ovisne.

Znakovi s kojima se Ribe najbolje slažu: Bik, Rak, Škorpion, Jarac

Sretni brojevi: 3, 9, 12, 15, 18, 24

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.17 / 5   12

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu