Škorpion (23.10-21.11.) – opće karakteristike

skorpion horoskop

Škorpion je vodeni znak kojim vlada Pluton i Mars. Osobe rođene u ovom znaku vrlo su kompleksne, a karakterizira ih intenzivni, neobični i mračni karakter. Riječ je o vrlo dubokim i intenzivnim ljudima koji su usavršili sposobnost skrivanja pravih osjećaja. Predstavljaju se kao hladne osobe bez previše emocije, ali ispod tvrdog oklopa krije se neumorna snaga i strast. Osobe koje smatraju bliskima nagrade s nevjerojatnom ljubaznošću, odanošću i velikodušnošću.

Škorpioni su jedan od najmanje shvaćenih znakova horoskopa. Riječ je kontradiktornim znakovima koji uvijek moraju imati kontrolu. Posebno su poznati po tom da lutaju iz jedne krajnosti u drugu, za njih ne postoji sredina već sve ili ništa. 

Vrlo su nezavisni i savršeno prilagođeni da budu sami. 

Prednosti: hrabar, strastven, tvrdoglav, dobar prijatelj

Nedostaci: nepovjerljiv, ljubomoran, tajnovit, nasilan

Karakteristike Škorpiona: 

  • fokusiran
  • hrabar
  • intuitivan
  • ljubomoran
  • tajanstven
  • manipulativan

Škorpion – Posao

Osobe rođene u znaku Škorpiona odlični su u stvaranju, upravljanju i rješavanju problema. Kad postave ciljeve ne odustaju.  Njihova sposobnost zapažanja i usredotočenost čini ih vrlo sposobnim menadžerima, poduzetnicima i biznismenima.

Odlučni su i sposobni te ne priznaju poraze. Vrlo su nezgodni neprijatelji.

Škorpion – Ljubav & Sex

Škorpion je jedan od najsenzibilnijih znakova horoskopa. Izuzetno su strastveni, a intimnost im je vrlo važna. Teže inteligentnim i iskrenim partnerima.

Vrlo su nepovjerljivi i sumnjičavi pa u početku veze imaju potrebu stalno provjeravati partnera.

U ljubavi su vrlo predani i odani. Međutim u odnose ulaze vrlo pažljivo jer im je potrebno dosta vremena za izgradnju povjerenja i poštovanja. Nikad vam neće oprostiti prevaru, a čak ako i pređu preko nje, zamjerit će vam do kraja života.

Seks im je vrlo važan faktor uspjeha veze, upravo nedostatak seksualne privlačnosti ne najčešće razlog prekida veze. 

Vrlo su tajanstveni pa nije neobično da ih njihov dugogodišnji partner ne poznaje dovoljno dobro koliko bi trebali.

Kako osvojiti muškarca Škorpiona?

Škorpioni su vrlo samouvjereni, intenzivni, seksualni i vrlo konkurenti stoga ih je vrlo teško privući.  Kako biste zaveli muškarca Škorpiona uvijek morate zadržati određenu razinu mistike i tajanstvenosti. Vole se igrati lova, stoga budite izazov i nedostižni.

Privlače ih samouvjerene i koketne žene, no da bi dopustili da ih se zavedete mora postojati puno više od fizičke privlačnosti.

Muškarci Škorpioni žude za seksualnim iskustvom koje nadilazi fizička ograničenja. Za razliku od ostalih znakova Škorpion će zaista i ostvariti sve svoje seksualne fantazije.  

Kako biste uspjeli zadržati muškarca Škorpiona i podnijeli zajednički život morat ćete imati razumijevanja za njegovu strastvenu narav koja podrazumijeva posesivnost i ljubomoru.

Kako osvojiti ženu Škorpiona?

Osobnost Škorpiona je složena i fascinantna. Žene rođene u znaku Škorpiona premda se čine mirne vrlo su tajnovite, magnetične i seksualne.

Žena Škorpion nema problema privući muškarca. Posjeduje jaku energiju i eksplozivni temperament. 

Ima totalnu kontrolu na svojim životom i ne boji se ničega. 

Kako biste dobili ljubav od žene škorpiona trebat ćete puno strpljenja i vremena. Jednom kad je osvojite, pružit će vam sve.

Njen partner mora biti dominantan, ponosan i siguran u sebe. Žene Škorpion su hrabre i seksi s otrovnim jezikom kad su povrijeđene i ljute. Budite iskreni jer ona nije tip osobe koja može oprostiti i zaboraviti.  

Vrlo su znatiželjne stoga se potrudite pronaći nove načine kako zadovoljiti njenu znatiželji i učiniti je sretnom. 

Znakovi s kojima se Škorpion najbolje slaže: Rak, Djevica, Jarac, Ribe

Sretni brojevi: 8, 11, 18, 22

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.17 / 5   12

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: škorpion karakteristike, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu