Rak (21.6-22.7) – opće karakteristike

rak horoskop

Rak je vodeni znak horoskopa kojeg karakterizira vođenje osjećajem i srcem. Osobe rođene pod znakom raka nemaju dovoljno izgrađene obrambene mehanizme suočavanja, zato svemu moraju pristupiti s pažnjom i razumijevanjem.

Teško se otvaraju i zbog toga imaju probleme s uspostavljanjem bliskih veza s ljudima. Vrlo su dobri prijatelji spremni uvijek pomoći i poistovjetiti se s boli i radosti svojih bližnjih. Imaju izuzetno jake emocije, veoma su empatični, intuitivni i privrženi ljudima koji ih okružuju.

Odlični su sugovornici koji pomno slušaju i odaju utisak osobe od povjerenja. Uz to će vam uvijek dati dobar savjet s kojim god problemom da se suočavate.

Uvijek nastoje pozitivno gledati na stvari čak i kad se nalaze u negativnim životnim situacijama.

Nedostatak ljubavi i strpljenja očituje se kroz njihove promjene raspoloženja. Kad su zadovoljni sa svojim životnim odabirom bit će sretni i ispunjeni u skladom domu s obitelji.

Rak uvijek zna u smjeru kojem ide, premda je najčešće riječ o pogrešnom smjeru, dok ne nauči svoju lekciju i počne se oslanjati isključivo na sebe.

Prednosti: uporan, odan, empatičan, uvjerljiv, maštovit

Nedostaci: sklonost promjenama raspoloženja, nepovjerljiv, nesiguran, manipulativan.

Karakteristike raka:

  • prilagodljiv
  • pouzdan
  • odgovoran
  • brižan
  • ćudljiv

Rak – Posao

Kad prevladaju svoju sramežljivost i nesigurnost, njihov moćan karakter dolazi do izražaja. Usprkos sramežljivosti Rak je sposoban za nenadane napade u kojima će pokazati svoju neočekivanu lukavost.  Čvrsto stoje iza onog što vjeruju.

Riječ je o vrlo upornim osobama, koje su spremne zasukati rukave i uspješno izvršiti zadatke. Dobri su poslovni ljudi zbog svoje sposobnosti gledanje unaprijed. 

Najvažnije im je da se bave poslom koji ih ispunjava i kojeg vole kao i da se na radnom mjestu osjećaju ugodno bez nepotrebnih tenzija i napetosti.

Brzo uspijevaju zaraditi novac, ali isto tako ga lako i potroše. 

Rak – Ljubav & Sex

Rak je vrlo emotivan znak, a osjećaji u ljubavnom odnosu su mu vrlo bitni. Brižni i nježni uvijek su spremni pokazati svoju osjetljivost svijetu. Bez imalo razmišljanja Rakovi će odmah pokazati svoje emocije i brižnost. 

Za partnere biraju osobe koje ih razumiju i koje su sposobne slušati njihovu neverbalnu komunikaciju. Njihova naklonost neće trajati s površnim, nepouzdanim i lažljivim partnerima. 

Rakovi su posvećeni znakovi, spremni napraviti mnogo nezdravih kompromisa kao i odabrati sebične ili nasilne partnere. 

Kako zavesti muškarca Raka?

Tradicionalan i krajnje pouzdan spreman je pružiti ljubav svojoj partnerici. Od svih znakova horoskopa Raka je najlakše osvojiti. Muškarac Rak čest je emotivac koji se zatvara u svoju ljušturu, stoga se nipošto nemojte igrati s njegovim osjećajima.

Njegove promjene raspoloženja mogu biti frustrirajuće, no veze s muškarcima Rakom će najčešće biti stabilne i dugotrajne. 

Kako zavesti ženu Raka?

Žena Rak teži biti voljena i poštovana, mnogo je jača nego što se čini. Riječ je o misterioznim ženama koje su zagonetne, privlačne i nepredvidljive i pune kontradikcije. S jedne strane žele udobnosti i sigurnost, a s druge avanturu.

U nekim trenucima neozbiljna i pomalo djetinjasta, ima umijeće pokrenuti lavinu emocija.  S ovim damama nema igre, ako vam namjere nisu dobre i ozbiljne. Posjeduje plemenitost duha i nevjerojatnu snagu osjećaja.

Nepredvidiva je i u očima partnera koji nikad neće znati sve njene reakcije. Jedan krivi potez i ona će se povući u sebe.

Otvorena je za seksualna iskustva i više nego što biste pomislili. Njena seksualna rutina mora biti redovita i fizički zadovoljavajuća.

Znakovi s kojima se rak najbolje slaže: Bik, Djevica, Škorpion, Ribe, Rak

Sretni brojevi: 2, 3, 15, 20

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4 / 5   13

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: rak horoskop datum, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu