Koliko ste vitalni? Saznajte na besplatnom predavanju magistre kineziologije

Vitalnost je životna sila koja nas pokreće

U petak, 10. svibnja, u 17:30 sati u Gradskoj knjižnici Pula (Kandlerova 39) održat će se predavanje Ana-Marije Jagodić Rukavine o vitalnosti.

Vitalnost i njezina povezanost s ljudskim funkcijama

Vitalnost je životna sila koja nas pokreće, no koliko zapravo znamo što je vitalnost, koliko je imamo, kako je podržati ili obnoviti? Ana-Marija Jagodić Rukavina, magistra kineziologije i inovatorica Body tehnike, na ovom će vas predavanju upoznati s dosadašnjim znanstvenim saznanjima o vitalnosti i njezinoj povezanosti s različitim ljudskim funkcijama.

Saznanja su to do kojih je došla na osnovu višegodišnjeg interdisciplinarnog istraživačkog rada, intervjua s brojnim stručnjacima, kao i dugogodišnjeg iskustva rada s ljudima u svojem PBS centru. Rezultat je i nova knjiga Vitalnost – životna sila koja nas pokreće u kojoj donosi i niz praktičnih vježbi.

vitalnost je povezana s ljudskim funkcijama
FOTO: Shutterstock

Želite li ojačati svoju vitalnu energiju ili tražite načine kako održavati svoju vitalnosti? Želite li provjeriti svoju trenutnu, ali i potencijalno dostupnu razinu vitalnosti? Svakako dođite na predavanje i saznajte više o podizanju kvalitete života i poboljšanju zdravlja.

Ulaz je besplatan i svi su dobrodošli.

O predavačici

Ana-Marija Jagodić Rukavina je magistra kineziologije i inovatorica Body tehnike, metode vježbanja i svjesnog pokreta koja holistički utječe na cjelokupno zdravlje i blagostanje. Svojim stavovima i voljom za istraživanjem temeljenoj na znanosti osmislila je pristup koji integrira mnoge znanstvene spoznaje o međuutjecaju organskih sustava našeg tijela te istočnjačke i drevne spoznaje o podizanju kvalitete života i poboljšanju zdravlja.

Budući da je Body tehnika metoda koja se konstantno razvija, autorica je s godinama primijetila kako ona utječe na razinu energije, raspoloženje, svijest te osobni razvoj vježbača koji je prakticiraju, jednom riječju – na vitalnost. U svojem se vježbačkom laboratoriju bacila na istraživanje vitalnosti promatrajući je i definirajući kod svojih vježbača.

Pročitajte i ove članke:

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu