Čari svakodnevne francuske kuhinje uz novi blog „Francuski začin, hrvatski način“

Francuski začin, hrvatski način

Kako spojiti dva kulinarska svijeta (i pri tome uzeti najbolje od svakoga)? Kombinirajući poznate i manje poznate francuske recepte s dostupnim hrvatskim namirnicama, novi video blog  „Francuski začin, hrvatski način“ otkrit će vam razne trikove kako biste isprobali niz tradicionalnih francuskih jela, i to na jednostavan način.

Francuski začin, hrvatski način

Što je Hachis parmentier i kako se to kuha? Kako brzo i jednostavno raditi tijesto za Quiche? Koje sezonske namirnice koristiti za Quiche? Kako pripremati Fondant au chocolat ili čokoladni mousse bez jaja? Što je piperade? Kako se jede janjetina u Francuskoj? Kako raditi Madeleine? Kakav je začin Estragon i još puno toga…


Tu su jednostavna pitanja na koja ćete moći naći odgovor pomoću video recepata i razne savjete koji se objavljuju svaki dan.

Nositeljica projekta, Ivana Perić Rabhi, koja već više od 10 godina živi na relaciji Zagreb – Pariz, odlučila je podijeliti svoju strast prema francuskoj kuhinji u obliku bloga i raznih savjeta. Stoga će svoje iskustvo podijeliti sa svima onima koji bi htjeli više znati o toj temi,  no ne mogu na domaćem tržištu nabaviti dovoljno informacija o francuskim jelima, za koja nekad nemamo ni sve potrebne namirnice.

Francuski začin, hrvatski način

Nudit će vam kreativno rješenje koje omogućuje kuhanje francuskih jela na jednostavan način koristeći dostupne hrvatske proizvode.

Svaki dan podijelit će s Vama savjete i razne slike izvornih proizvoda s francuskih i hrvatskih tržnica.

Više informacija na:

Članak uređen:

Saznajte više o zdravoj prehrani u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Čari svakodnevne francuske kuhinje uz novi blog „Francuski začin, hrvatski način“

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.