Ombre pramenovi – pronađite vašu idealnu frizuru

ombre pramenovi

Čuli ste za ombre pramenove? Tada znate da govorimo o jednom od najpopularnijih frizerskih trendova u posljednje vrijeme.

Ombre pramenovi oduševili su nas jer su praktični i moderni. Kod ove tehnike, dužina kose i vrhovi svjetliji su od izrasta, što djeluje prirodno, lako se održava i ne traži često bojenje kose, kao kod klasičnih pramenova.

Ova metoda je idealna ako želite osvježiti vašu frizuru novom bojom, no želite da ona i dalje djeluje prirodno.

Kod klasičnog bojenja kose ili pramenova već nakon mjesec dana pojavljuje se izrast, koji djeluje vrlo neprivlačno. Ombre pramenovi unijeli su revoluciju u tom pogledu, korijen kose boji se u prirodne nijanse, a pramenovi izgledaju jednako lijepo i nakon što kosa izraste.

Ombre tehnika bojenja može se postići bojenjem korijena u tamniju nijansu ili posvjetljivanjem vrhova kose. Ovisno o tome kakvu frizuru želite, vaš frizer preporučit će vam najbolje rješenje da ju postignete.

Planirate li napraviti Ombre pramenove, predlažemo da sa sobom u frizerski salon ponesete fotografiju frizure kakvu želite. S obzirom na mnoge varijacije ove frizure, tako ćete biti sigurni da ste dobro uputili vašeg frizera.

Trebate li inspiraciju, bacite pogled na ove slike i pronađite frizuru koja vam najbolje odgovara:

Frizure ombre

Želite li sami napraviti Ombre pramenove?

Pogledajte video:

Članak objavljen:

Saznajte više o kosi u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4 / 5   3

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: ombre pramenovi, ombre slike, pramenovi slike, ombre pramenovi slike, pramenovi, ombre frizure, ombre frizura, ombre frizure slike, ombre kosa, ombre kosa slike, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu