Ombre pramenovi – pronađite vašu idealnu frizuru

ombre pramenovi

Čuli ste za ombre pramenove? Tada znate da govorimo o jednom od najpopularnijih frizerskih trendova u posljednje vrijeme.

Ombre pramenovi oduševili su nas jer su praktični i moderni. Kod ove tehnike, dužina kose i vrhovi svjetliji su od izrasta, što djeluje prirodno, lako se održava i ne traži često bojenje kose, kao kod klasičnih pramenova.

Ova metoda je idealna ako želite osvježiti vašu frizuru novom bojom, no želite da ona i dalje djeluje prirodno.

Kod klasičnog bojenja kose ili pramenova već nakon mjesec dana pojavljuje se izrast, koji djeluje vrlo neprivlačno. Ombre pramenovi unijeli su revoluciju u tom pogledu, korijen kose boji se u prirodne nijanse, a pramenovi izgledaju jednako lijepo i nakon što kosa izraste.

Ombre tehnika bojenja može se postići bojenjem korijena u tamniju nijansu ili posvjetljivanjem vrhova kose. Ovisno o tome kakvu frizuru želite, vaš frizer preporučit će vam najbolje rješenje da ju postignete.

Planirate li napraviti Ombre pramenove, predlažemo da sa sobom u frizerski salon ponesete fotografiju frizure kakvu želite. S obzirom na mnoge varijacije ove frizure, tako ćete biti sigurni da ste dobro uputili vašeg frizera.

Trebate li inspiraciju, bacite pogled na ove slike i pronađite frizuru koja vam najbolje odgovara:

Frizure ombre

Želite li sami napraviti Ombre pramenove?

Pogledajte video:

Članak uređen:

Saznajte više o kosi u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4 / 5   3

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: ombre pramenovi, ombre slike, pramenovi slike, ombre pramenovi slike, pramenovi, ombre frizure, ombre frizura, ombre frizure slike, ombre kosa, ombre kosa slike, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Ombre pramenovi – pronađite vašu idealnu frizuru

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Žene su božanstvena biča i svaka zrači na svoj način sa ili bez frizure