Biljni minival – najčešća pitanja i odgovori

biljni minival

Maštate li o bujnoj, kovrčavoj kosi, no istodobno cijenite njezino zdravlje i njegovan izgled? Biljni minival vam može omogućiti frizuru kakvu ste oduvijek željeli, a da pritom ne oštećuje vašu kosu. Potražili smo odgovore na najčešća pitanja o ovom novom frizerskom otkriću i evo što smo saznali:

Kome je namjenjen biljni minival?

Biljni minival namjenjen je svima koji žele povećati volumen svoje kose, a pritom žele zadržati meku i glatku kosu. Posebno je koristan kod osoba koje imaju izrazito tanku kosu jer ona nakon biljnog minivala izgleda vizualno gušća. Za razliku od klasičnog minivala, koji kod guste kose najčešće izaziva efekt “slame”, biljni minival djeluje potpuno prirodno i ne isušuje kosu.

Kako se biljni minival razlikuje od klasičnog?

Razlika od klasičnog minivala je u tome što se biljni minival radi sa blagim razvijačima koji u sebi imaju biljne ekstrakte.

Oni su vrlo nježni za kosu i vlasište i ne oštećuju ih. Kosa nakon tretmana izgleda njegovano, a kovrče su živahne i prirodne. Rezultat je bujna i prekrasna kovrčava kosa, koja je istodobno zdrava te izgleda potpuno prirodno.

Koliko traju rezultati biljnog minivala?

Koliko će dugo vaša kosa biti kovrčava, ovisi o tome kakav tip kose imate i održavate li ju redovito. Ako imate tešku kosu, koja i inače ne podnosi kovrče, bilo bi dobro rezutate biljnog minivala održavati korištenjem sredstava za aktiviranje kovrča.

Je li biljni minival skuplji od klasičnog minivala?

Cijena biljnog minivala je nešto malo skuplja, no omjer cijene i kvalitete je neusporedivo bolji u odnosu na klasične trajne.

Imate li pitanje ili iskustvo s biljnim minivalom? Podjelite ga s nama.. Napišite komentar ili nam se javite na mail@krenizdravo.com i rado ćemo objaviti vaša iskustva.

Članak objavljen:

Saznajte više o kosi u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4.17 / 5   6

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: biljni minival, minival, minival kose, minival cijena, prirodni minival, minival za volumen, blagi minival, biljni minival cijena, mini val, vrste minivala, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu