Philips Avent promocija: Saznajte kako pripremiti ukusne i zdrave obroke za svoje mališane

Philips Avent

Kod uvođenja guste hrane prvi su koraci iznimno važni, jer se tako stvaraju dobre prehrambene navike i zdravi temelji za cijeli život.

Znaju to dobro i poznate mame Mirna Medaković Stepinac, Nevena Rendeli Vejzović i Vanda Winter koje su stoga proteklog vikenda savjete potražile od Philipsove savjetnice za dohranu djece Nataše Brnas. Nataša je s njima podijelila pregršt korisnih informacija o uvođenju prvih namirnica, korištenju začina te maštovitim kombinacijama za što privlačnije obroke.

Philips Avent

Mirna Medaković Stepinac rado je kašice isprobala sa svojim kćerkicama koje su već krenule s uvođenjem guste hrane, a Nevena Rendeli Vejzović saslušala je savjete kako bi se što bolje pripremila za razdoblje dohrane koje je pred njezinim djevojčicama. Vanda Winter isprobala je zanimljive kombinacije okusa i tako dobila inspiraciju za nove obroke guste hrane koje je odnedavno počela pripremati sinu.

Namirnice za ukusne kašice od voća te povrća i mesa Nataša je kuhala na pari znajući da se na taj način najbolje zadržavaju hranjive tvari, mirisi, okusi i tekstura.

Philips Avent

Pritom je koristila Philips Avent uređaje za pripremu hrane za djecu 2-u-1 i 4-u-1, a Philips Avent 4-u-1 uređaj posebno je oduševio mame jer osim što kuha na pari i miksa, on podgrijava i odmrzava namirnice.

Vanda Winter ga već koristi i izjavila je da bez njega više ne može zamisliti svakodnevno kuhanje i pripremu obroka za svog mališana.

Philips Avent

Poznate mame, ali i svi drugi posjetitelji Philips Avent promocije kuhanja održane u ljekarni Farmacia u Westgate Shopping Cityju, uvjerili su se u iznimnu jednostavnost korištenja Philips Avent 4-u-1 uređaja za pripremu zdravih dječjih obroka.

Očišćene i narezane namirnice potrebno je staviti u vrč, dodati vodu u spremnik te pokrenuti funkciju kuhanja na pari, a pritom jedinstveno kruženje pare osigurava ravnomjerno kuhanje svih sastojaka, bilo da je riječ o voću, povrću, mesu, ribi ili mahunarkama.

Zvučni signal javlja kad je kuhanje gotovo, a potom je vrč potrebno okrenuti naopako te izmiksati sastojke u kašicu željene gustoće, u kojoj svi sokovi koje je hrana ispustila pri kuhanju ostaju zadržani, dajući joj zamaman miris i okus.

Philips Avent

Velika je prednost uređaja mogućnost kasnijeg korištenja za pripremu obroka za cijelu obitelj, poput kuhanja različitih namirnica na pari, pripreme kremastih pirea od krumpira ili povrća te spravljanja osnova za guste povrtne juhe.

Brza priprema obroka u samo nekoliko poteza štedi dragocjeno vrijeme i energiju te, ono najvažnije, ostavlja više vremena za uživanje u zajedničkim obiteljskim trenucima. 

Članak uređen:

Saznajte više o zdravoj prehrani u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Philips Avent promocija: Saznajte kako pripremiti ukusne i zdrave obroke za svoje mališane

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.