U čemu je tajna? Gomila ljudi već provodi ovaj program zdravlja

Program zdravlja uključuje i hodanje

Besplatni program Donat Vital počeo je 25. travnja, što znači da je sudionicima dostupan Priručnik o zdravlju u kojem mogu pronaći sve potrebne informacije za mijenjanje životnih navika i očuvanje zdravlja i vitalnosti organizma.

Priručnik koji dobivate prijavom odgovorit će na pitanje kako održati probavni sustav zdravim, postoji li optimalna prehrana za regulaciju tjelesne težine te kome je namijenjen program Donat Vital. Također, Priručnik je mjesto na kojem možete pronaći upute za mjerenje tijela te saznati na koji način pijenje Donata pospješuje rezultate ovog programa. Kako vježbati, što jesti te kako ostati motiviran i dosljedan pitanja su na koja Priručnik daje odgovore svim prijavljenim sudionicima.

Prijavom na program Donat Vital naučit ćete pripremati 120 recepata uz koje ćete na jednostavan način biti spremni svakog dana pripremiti cjelodnevni jelovnik, a uz svoje svakodnevne obaveze stvoriti zdrave dnevne rituale kojih se neće biti teško pridržavati. Prijedlozi jelovnika prilagođeni su i muškarcima i ženama, a dostupni su i mesni i veganski jelovnik.

Zdravi jelovnik ključ je zdravog organizma
FOTO: Getty Images

Vođeni program zdravlja također će korisnicima objasniti kako se Donat pije za njegov optimalni učinak. Na raspolaganju je i 28-dnevni program hodanja za vitalnije tijelo. Hodanje je izvrsna tjelovježba za sve bez obzira na razinu kondicije. Idealan izbor je za one koji tek počinju mijenjati životne navike jer nije izrazito naporna, a ipak će sigurno polučiti značajne zdravstvene dobrobiti.

U kreiranju ovog programa za održavanje zdravlja i vitalnosti sudjelovali su i stručnjaci iz područja nutricionizma i kineziologije, nutricionistice Tena Niseteo i Karmen Matković Melki te kineziolog Ivan Kranjec.

Kroz 60-dnevni program za korisnike će biti dostupna i podrška stručnih osoba koje su ga osmislile. Korisnici će se moći pridružiti i zatvorenoj grupi na Facebooku, u kojoj će se održavati događaji te će korisnici moći postavljati pitanja i na njih dobiti odgovore.

Ovaj program nije strog i nije isključiv. Svaki sudionik koji se prijavi ima mogućnost i široku lepezu izbora, od vježbi do prehrane. Važno je da svatko pronađe za sebe ono što mu najviše odgovara i da zdrave navike usvoji bez muke te ih nastavi primjenjivati i po završetku programa. Promjene se uvode malim koracima.

Donat Vital – 7 zdravih navika

Ako se još dvoumite oko prijave, saznajte koje su Donat Vital zdrave navike koje ćete steći po završetku.

  1. Pridržavajte se osnovnih postulata pravilne prehrane – uravnoteženost, umjerenost i raznolikost.
  2. Pridržavajte se Donat Vital plana prehrane.
  3. Svakodnevno pijte prirodnu mineralnu vodu Donat kao potporu radu vašeg probavnog sustava.
  4. Budite tjelesno aktivni barem 150 minuta tjedno.
  5. Osigurajte si dovoljnu količinu kvalitetnog sna, najmanje šest sati dnevno.
  6. Tijekom dana odvojite 30 minuta za odmor i opuštanje.
  7. Motivaciju i dosljednost održavajte svakodnevnim malim ritualima posvećenosti samom sebi.

Nakon 60-dnevnog programa možete očekivati poboljšanje probavnih procesa, poboljšanje kvalitete prehrane, postizanje zdravije tjelesne mase, postizanje bolje kondicije, veće energije i snage, stjecanje zdravih životnih navika, poboljšanje općeg zdravstvenog statusa te poboljšanje kvalitete života.

Najveća potvrda učinkovitosti ovog programa je zadovoljstvo korisnika. 90,47 % korisnika reduciralo je tjelesnu masu, 40 % ih je smanjilo razinu stresa, a 30,5 % sudionika je izjavilo kako im se poboljšala kvaliteta života.

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Donat po najvišim profesionalnim standardima.
Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.67 / 5   3

Foto: Getty Images

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu