Priključite se: Program zdravlja koji u 60 dana mijenja metabolizam

Program zdravlja

Briga o zdravlju nije jednostavna. Ona zahtijeva trud i onda kada nemate energije i volje za zdravije životne odabire. Međutim, briga o zdravlju može postati jednostavna i bezbrižna u onom trenutku kada ona zapravo bude navika. Predstavljamo vam besplatan program koji uz savjete i stručnu potporu pomaže u stjecanju zdravih navika i vitalnog organizma.

Što nudi vođeni program zdravlja?

Donat Vital program zdravlja traje 60 dana. Riječ je o besplatnom programu koji pomaže da zdrave navike postanu dio vaše svakodnevice. Prijava je jednostavna. Na ovom mjestu moguće se prijaviti i registrirati te pričekati 25. travanj, službeni početak programa. Od tog trenutka program će vas na sve podsjećati putem e-maila, a na vama je da ga pratite i uživate u stvaranju zdravih navika koje bi mogle promijeniti vaš život iz korijena.

U besplatnom vođenom programu zdravlja naučit ćete pripremati 120 recepata uz koje ćete na jednostavan način biti spremni svakog dana pripremiti cjelodnevni jelovnik, a uz svoje svakodnevne obaveze stvoriti zdrave dnevne rituale kojih se neće biti teško pridržavati. Prijedlozi jelovnika prilagođeni su i muškarcima i ženama, a dostupni su i mesni i veganski jelovnik.

Kako piti tekućinu za vrijeme programa?

Zdrava prehrana, koja je nužna za postizanje i održavanje vitalnog organizma, osim nutritivno vrijednih namirnica, uključuje i optimalan unos tekućine, koji može pospješiti apsorpciju hranjivih tvari. Donat potiče probavu i pomaže cijelom probavnom sustavu da funkcionira na optimalan način. Blagotvorno djeluje na cijeli organizam i ima jedinstvenu kombinaciju minerala koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog, mišićnog i krvožilnog sustava.

Besplatni vođeni program zdravlja također će korisnicima objasniti kako se Donat pije za njegov optimalni učinak. Sve to bit će vam dostupno u priručniku sa savjetima za zdravu prehranu, tjelovježbu, pravilno pijenje Donata i održavanje motivacije.

Vođeni program zdravlja korisnicima daje na raspolaganje i 28-dnevni program hodanja za vitalnije tijelo. Hodanje je izvrsna tjelovježba za sve bez obzira na razinu kondicije. Idealan izbor je za one koji tek počinju mijenjati životne navike jer nije izrazito naporna, a ipak će sigurno polučiti značajne zdravstvene dobrobiti.

Također, u besplatnom vođenom programu dostupne su i vježbe za poboljšanje kondicije i snage. Širok je izbor, pa će svatko moći izabrati po svojim preferencijama.

Na osmišljavanju Donat Vital programa radio je i multidisciplinarni tim stručnjaka – nutricionistice Tena Niseteo i Karmen Matković Melki te kineziolog Ivan Kranjec.

Doc. dr. sc. Tena Niseteo, dipl.ing., nutricionist
Izvor: Nova Studio/Donat
Ivan Kranjec, bacc.cin.
Izvor: Nova Studio/Donat
Karmen Matković Melki, univ.mag.pharm., dipl.ing., nutricionist
Izvor: Nova Studio/Donat

Kroz 60-dnevni program za korisnike će biti dostupna i podrška stručnih osoba koje su ga osmislile. Korisnici će se moći pridružiti i zatvorenoj grupi na Facebooku, u kojoj će se održavati događaji te će korisnici moći postavljati pitanja i na njih dobiti odgovore.

Najveća potvrda učinkovitosti ovog programa je zadovoljstvo korisnika. 90,47 % korisnika reduciralo je tjelesnu masu, 40 % ih je smanjilo razinu stresa, a 30,5 % sudionika je izjavilo kako im se poboljšala kvaliteta života.

Jedna od najvećih prednosti ovog programa je što korisnici u svoj život promjene uvode malim koracima. Probava je jedan od najvažnijih sustava za funkcioniranje cjelokupnog zdravlja organizma, ali golem utjecaj ima i na mentalno zdravlje. Utječe i na kvalitetu sna, razinu energije kojom ćete raspolagati tijekom dana, a time posljedično i na samomotivaciju, koja je ključna za postizanje rezultata.

Stjecanje zdravih navika lakše je kada ste se na tu odluku odlučili zbog pravih ciljeva, kada u tome imate podršku svoje okoline, ali i onih koji su u istoj situaciji kao i vi te kada na raspolaganju imate gotovo sve resurse, informacije te stručnu pomoć i podršku koju ovaj program pruža.

Nova StudioSadržaj napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Donat po najvišim profesionalnim standardima.
Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.17 / 5   6

Foto: Getty Images

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu