Kako postići višestruke orgazme?

Orgazam

Mi vjerujemo da dobrih stvari nikada ne može biti previše, a posebno ako se te stvari odvijaju u spavaćoj sobi. Zbog toga imamo neke sjajne vijesti za vas. Ako znate kako, a to ćemo vam mi pokazati, više u krevetu neće biti: jedan i dosta!

Prosječna žena je stvorena za višestruke orgazme. To znači otprilike da jednom kada svladate prvi orgazam neće vam biti teško stići do drugoga. Žene ne trebaju onaj mali period oporavka kao muškarci pa su u mogućnost duže ostati uzbuđene i postići dva ili više orgazma s manje truda.

Kada se jednostavno ne možete zasititi dobrih stvari uzmite u obzir ove savjete i otkrijte kako povećati vaše zadovoljstvo.

Savjet broj 1: Ne budite limitirani

Prvi korak je da povežete um i tijelo. Ako već u početku odnosa imate mala očekivanja od orgazma tada će vam vaše tijelo samo uskratiti zadovoljstvo. Drugim riječima, ako pretpostavite da ćete imati samo jedan orgazam tijekom snošaja, i hoćete.

Zašto je važno razumjeti um i promijeniti razmišljanje? „Nakon što postignete prvi orgazam, umjesto da se isključite mentalno i seksualno, što obično žene rade, trebate povećati očekivanja i ostati otvoreni za još uzbuđenja. Sve je u poznavanju vašeg tijela i uma i shvaćanju da vaše tijelo ima mogućnost za dublje, duže i češće orgazme

Jednom kada imate pravi pristup, sljedeći korak je osigurati dovoljno vremena i prave okolnosti. Jedna od najvećih zabluda kod žena je vjerovanje da se višestruki orgazmi događaju slučajno to jest da su oni slučajnost. No, kao i sve drugo, višestruki orgazmi zahtijevaju malo truda i planiranja i njih ne možete ostvariti brzinskim seksom. Jednostavno nema razloga da se nabrijete za dodatnu akciju ako niste u pravim okolnostima za pravo uživanje s vašim muškarcem.

I na kraju, zainteresirajte muškarca za vašu misiju. On neće sam shvatiti da ste vi u raspoloženju za nešto jače i više, no umjesto da stavljate pritisak na njega bolje mu napravite izazov koji će ga u isto vrijeme zainteresirati, ali i uzbuditi.

Savjet broj 2: Vježbajte

Razmislite o ovome kao o vašem motivatoru za vježbanje: jaki PC (pubococcygeus) mišići su ključna komponenta u ostvarivanju višestrukih orgazama. Vaši orgazmi su u velikom kontaktu s PC mišićima i mišićima zdjelice. Njihovo jačanje pojačava protok krvi u ta područja i omogućuje vam dublje i jače zadovoljstvo i više serija tog zadovoljstva.

Savjet broj 3: Maksimizirajte predigru

igrice u krevetuSada kada ste dobro izvježbali mišiće, skinuli ste se i pravog ste razmišljanja u glavi, napravite težak uzlet do vašeg prvog vrhunca. Kako bi to postigli pokažite vašem muškarcu „pravi način“. Za većinu žena, stimulacija klitorisa je najlakši način za dostizanje vrhunca. Ako vam vaš muškarac pomogne da dođete do tamo tijekom predigre znači da će vaše tijelo biti spremno ponovno doći do vrhunca na brži način,  a neće se mučiti da dođe do prvog orgazma.

Čak i ako ne dostignete vrhunac tijekom predigre ne kvarite si zabavu. Ako se sporo uzbuđujete to znači da ćete duže biti uzbuđeni, a jezik vašeg muškarca je fleksibilan, nježan i jak što ga čini odličnim alatom za postizanje vašeg vrhunca.

Savjet broj 4: Uzmite mali Time-Out

Jednom kada postignete orgazam vjerojatno ćete imati potrebu odgurnuti muškarca od sebe jer ste osjetljivi na njegov dodir. I to s pravom. Nakon orgazma većinu živaca je stimulirana i događa se ogroman protok krvi. Zbog toga je savršeno prirodno za neke žene da se odmaknu od stimulaciju u takvim momentima.

Ali evo razlike između te jedne sesije koja tu završava i sretnog završetka koji se nastavlja do više vrhunaca: ako padnete u komu užitka, gotovi ste. Ako nastavite s dodirivanjem područja koja nisu preosjetljiva vaš užitak će se nastaviti.

Kako bi to napravili dajte vaginalnom dijelu odmor na minutu ili dvije, a neka vam partner dodiruje prste, grudi i slične dijelove tijela. Milovanje drugih dijelova će vaše živce i senzualnu energiju održati na visokoj razini dok će se oni glavni dijelove malo odmoriti sve dok ne budete mogli sav proces ponoviti.

Savjet broj 5: Pogodite G-točku

Kao što smo ranije naveli, dobar trik za postizanje vrhunca je stimuliranje klitorisa. No, jednom kada to područje postane preosjetljivo prebacite se na vaš G-spot kako bi otpustili novi val orgazama. Jednom kada ste tu, najbolje pozicije za postizanje maksimuma su „reverse cowgirl“ i popularni „doggie-style“, jer te dvije pozicije i prirodno stimuliraju to područje.

Osim toga, neka vaš muškarac miluje i neka druga vaša područja i bude u punom kontaktu s vama. Zašto je to važno? Što više područja na tijelu se uključi pri stimuliranju vašeg G-točke to bolje za vas. Iskustva pokazuju da će žene prije imati višestruke orgazme ako se u isto vrijeme stimulira nekoliko dijelova tijela.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.80 / 5   5

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu