Mjesta na kojima biste trebali iskušati seks barem jednom

seks

Kako postajemo stariji seks postaje jednostavniji. Problem s kojim se susreću dugoročni parovi je da seks nakon par godina postaje nezanimljiv i ponavljajući.

Što napraviti? Proširite svoje horizonte.

Najbolja stvar u seksu jest da možete probuditi ono uzbuđenje koje ste imali na početku. Iskušajte neka od ponuđenih mjesta i začinite svoje seksualni život. Promjena lokacije seksa može unijeti potrebno uzbuđenje u vaš seksulani život i vratiti izgubljeni žar, a mi vam donosimo popis najuzbudljivijih mjesta. Jeste li koje već isprobali?

Vodopad

Ako želite romantičnu, egzotičnu i lijepu destinaciju tada svakako iskušajte seks pod vodopadom. Ova destinacija stvorit će senzualno raspoloženje.

Avion

Svatko tko je bio u avionu i morao trpjeti agoniju sjedenja i višesatnog čekanja trebao bi iskušati uzbudljivo kraćenje vremena seksom. Iako wc prostor u avionu nije velik, ukoliko ga dobro iskoristite možete iskusiti vrlo zabavnu i uzbudljivu vožnju.

Plaža

seks na plazi

Kada razmišljamo o plaži odmah pomislimo na izležavanje na suncu cijeli dan, pijuckanje i uživanje uz zvukove valova. Sama pomisao na plažu je privlačna većini. Zbog sunca se osjećamo bolje i seksi. Pronađite mali privatni prostor i uživajte u čarima koje vam plaža nudi.

Hauba auta

Kada ste mladi i zaljubljeni, mjesta na kojim se možete seksati su ograničena. Mnogi parovi su našli mjesta za seks u autu, no jeste li ikada razmišljali o seksu na vanjskoj strani automobila? Možda zvuči ludo, ali sve zabavne stvari i jesu malo lude.

Dizalo

Koliko ste puta vozeći se dizalom pomisli na seks? Jeste li ikada našli nasuprot seksi osobe i razmišljali kako bi bilo da vam se pruži prilika seksa u dizalu? Dio zabave seksa u dizalu jest pomisao da možemo biti uhvaćeni. Ukoliko još uvijek niste isprobali, svakako povedite svog partnera/partnericu na uzbudljivu i vruću vožnju.

Stadion

Ljudi odlaze na stadione kako bi uživali u dobroj utakmici, ali zašto ne biste otišli odigrati “svoju” igru. Stadion ima mnogo opcija kao npr, kupaonice, VIP prostorije i sl. samo pripazite da vas ne uhvate kamere.

Krov

seks-na-krovu

Seks na krovu je odlična kombinacija slobode i privatnosti. Sve što trebate je vedro nebo. Ono što čini ovu opciju tako privlačnom jest osjećaj slobode otvorenog prostora. Otpustite svoje kočnice i prepustite se akciji koju ćete svakako pamtiti.

Brod

Prednost seksa na brodu je privatnost koju imate. Možete biti divlji na palubi i uživati na povjetarcu, nebu i vodi koja vas okružuje bez straha da ćete biti uhvaćeni..

Kino

Kao prvi put kad ste imali spolni odnos i nadali se da nitko neće ući i uništiti trenutak, taj isti osjećaj ćete dobiti uz brzinski orgazam u kinu. U mračnoj sobi uz glasnu glazbu filma sigurno ćete dobiti priliku za jednu brzu, užarenu seksualnu akciju. Samo pripazite da je razina buke niža kako biste izbjegli neugodnu situaciju u kojoj se vaši zvukovi šire dvoranom.

Tuš, jacuzzi, more, ocean

seks pod tusem

Tuš je zabavno mjesto za seks. Nešto što započne kao zaigrana igra, brzo se razvije u nešto od čega srce lupa i krv ubrzano teče. Ako pak želite intenzivno iskustvo iskušajte jacuzzi sa svojom vibracijskom, mjehurastom teksturom koji će pridonijeti postizanju boljeg orgazmičkog iskustva, dok su ocean i more je odlično mjesto za brzinski seks.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Mjesta na kojima biste trebali iskušati seks barem jednom

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.