Mjesta na kojima biste trebali iskušati seks barem jednom

seks

Kako postajemo stariji seks postaje jednostavniji. Problem s kojim se susreću dugoročni parovi je da seks nakon par godina postaje nezanimljiv i ponavljajući.

Što napraviti? Proširite svoje horizonte.

Najbolja stvar u seksu jest da možete probuditi ono uzbuđenje koje ste imali na početku. Iskušajte neka od ponuđenih mjesta i začinite svoje seksualni život. Promjena lokacije seksa može unijeti potrebno uzbuđenje u vaš seksulani život i vratiti izgubljeni žar, a mi vam donosimo popis najuzbudljivijih mjesta. Jeste li koje već isprobali?

Vodopad

Ako želite romantičnu, egzotičnu i lijepu destinaciju tada svakako iskušajte seks pod vodopadom. Ova destinacija stvorit će senzualno raspoloženje.

Avion

Svatko tko je bio u avionu i morao trpjeti agoniju sjedenja i višesatnog čekanja trebao bi iskušati uzbudljivo kraćenje vremena seksom. Iako wc prostor u avionu nije velik, ukoliko ga dobro iskoristite možete iskusiti vrlo zabavnu i uzbudljivu vožnju.

Plaža

seks na plazi

Kada razmišljamo o plaži odmah pomislimo na izležavanje na suncu cijeli dan, pijuckanje i uživanje uz zvukove valova. Sama pomisao na plažu je privlačna većini. Zbog sunca se osjećamo bolje i seksi. Pronađite mali privatni prostor i uživajte u čarima koje vam plaža nudi.

Hauba auta

Kada ste mladi i zaljubljeni, mjesta na kojim se možete seksati su ograničena. Mnogi parovi su našli mjesta za seks u autu, no jeste li ikada razmišljali o seksu na vanjskoj strani automobila? Možda zvuči ludo, ali sve zabavne stvari i jesu malo lude.

Dizalo

Koliko ste puta vozeći se dizalom pomisli na seks? Jeste li ikada našli nasuprot seksi osobe i razmišljali kako bi bilo da vam se pruži prilika seksa u dizalu? Dio zabave seksa u dizalu jest pomisao da možemo biti uhvaćeni. Ukoliko još uvijek niste isprobali, svakako povedite svog partnera/partnericu na uzbudljivu i vruću vožnju.

Stadion

Ljudi odlaze na stadione kako bi uživali u dobroj utakmici, ali zašto ne biste otišli odigrati “svoju” igru. Stadion ima mnogo opcija kao npr, kupaonice, VIP prostorije i sl. samo pripazite da vas ne uhvate kamere.

Krov

seks-na-krovu

Seks na krovu je odlična kombinacija slobode i privatnosti. Sve što trebate je vedro nebo. Ono što čini ovu opciju tako privlačnom jest osjećaj slobode otvorenog prostora. Otpustite svoje kočnice i prepustite se akciji koju ćete svakako pamtiti.

Brod

Prednost seksa na brodu je privatnost koju imate. Možete biti divlji na palubi i uživati na povjetarcu, nebu i vodi koja vas okružuje bez straha da ćete biti uhvaćeni..

Kino

Kao prvi put kad ste imali spolni odnos i nadali se da nitko neće ući i uništiti trenutak, taj isti osjećaj ćete dobiti uz brzinski orgazam u kinu. U mračnoj sobi uz glasnu glazbu filma sigurno ćete dobiti priliku za jednu brzu, užarenu seksualnu akciju. Samo pripazite da je razina buke niža kako biste izbjegli neugodnu situaciju u kojoj se vaši zvukovi šire dvoranom.

Tuš, jacuzzi, more, ocean

seks pod tusem

Tuš je zabavno mjesto za seks. Nešto što započne kao zaigrana igra, brzo se razvije u nešto od čega srce lupa i krv ubrzano teče. Ako pak želite intenzivno iskustvo iskušajte jacuzzi sa svojom vibracijskom, mjehurastom teksturom koji će pridonijeti postizanju boljeg orgazmičkog iskustva, dok su ocean i more je odlično mjesto za brzinski seks.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

4.50 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu