Flertujete li više nego što mislite?

flertovanje

Većina ljudi za sebe će reći kako su vjerni te kako nikada ne bi prevarili svog partnera. No razmislite na trenutak – je li moguće da se ponekad upustite u nenamjerno i “nedužno” flertovanje? Komunicirate li nesvjesno da ste seksualno dostupni? Prema jednom istraživanju postoji 5 stilova flertovanja: fizičko, tradicionalno, iskreno, pristojno i zaigrano. U nastavku saznajte koja ponašanja karakteriziraju određeni stil, te u koju kategoriju vi upadate.

Fizički flert

Ako je vaš stil flerta fizički često dodirujete ljude koji su vam fizički privlačni, i to ne činite uvijek suptilno. Također, žene koje flertuju fizički često imaju otvoren govor tijela tako što odmiču ruke od svog tijela te često kimaju glavom prilikom razgovora.

Tradicionalni flert

Ako je vaš stil flerta tradicionalni vjerujete da su muškarci ti koji bi trebali napraviti prvi korak. Muškarci koji spadaju u ovu kategoriju često se naginju prema svojoj partnerici dok žene u ovoj kategoriji prilikom komunikacije vole verbalno zadirkivati svoje partnere.

flert

Iskreni flert

Ako se nalazite u ovoj kategoriji kod vas postoji iskreno zanimanje za drugu osobu, i neće proći puno vremena prije nego vam ta osoba počne otkrivati svoje najveće tajne. Manja je šansa da ćete “zezati” svog partnera a veća da ćete izmjenjivati koketne poglede.

Pristojni flert

Ako zapravo ne volite flertovanje, ali volite se potruditi i upoznati nekoga, vaša interakcija s tom osobom bit će više formalna (pristojna). Čak i kada vas netko fizički privlači nećete napraviti korak kako biste se približili toj osobi a možda nećete postavljati ni previše pitanja.

Zaigrani flert

Osobe u ovoj kategoriji vole cijelu tu igru ali se ne igraju jer žele vezu. Ako upadate u ovu kategoriju zapravo vas nije bitno upoznavanje druge osobe a možda flert koristite isključivo kao sredstvo za postizanje ciljeva (primjerice treba vam usluga od druge osobe).

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu