Putovanje: Harmony.hr program na Pašmanu

harmony hr

Harmony.hr je sedmodnevni “all inclusive” program namijenjen onima koji žele svoj ljetni odmor provesti u čišćenju tijela, opuštanju, stapanju s prirodom i učenju. Program uključuje vegetarijansku prehranu, doručak, ručak i večeru, te cijelodnevni program. Program kreće svaki dan u 5 ujutro sa sun gazing-om (gledanjem u sunce), nastavlja se jogom i seminarima (po nekoliko seminara idu istovremeno, a polaznici biraju koji će pohoditi).

sun gazing- gledanje u sunce

O programu

Program traje tjedan dana. Moguće je bukirati bilo koji tjedan između 17.6. i 2.9. (podaci za 2016. godinu). Subota, prvi dan programa, služi za upoznavanje, razgledavanje okoline, i za odabir seminara kojem se polaznik želi posvetiti narednih 7 dana.

okupljanja harmony.hr

Tko sve dolazi u Harmony?

Mi smo sudjelovali u programu u tjednu od 23. do 29.7. S nama je sudjelovalo oko 150 polaznika.

radionice harmony.hr

Sreli smo svakakve, ponekad vrlo zanimljive ljude. Najviše posjetitelja dolazi iz Slovenije i Srbije, zanimljivo Hrvatska je tek na trećem mjestu. Možda i ovaj članak pomogne da se Harmony program popularizira u “svojoj rodnoj zemlji” pa sljedeće godine statistika bude drugačija. Ekipa koja dolazi je u prosjeku vrlo neopterećena, otvorenog uma i spremna istraživati nove ideje i duhovne poglede.

harmony.hr

Lokacija i smještaj

Harmony program je smješten u kampu Torkul na otoku Pašmanu. Do Pašmana se jednostavno stiže iz svih dijelova Hrvatske – autom ili autobusom do Biograda ili Zadra, a onda trajektom na otok.

Kamp ima 3 zvjezdice, vrlo je bazičan i pomalo natiskan, ali nismo primjetili da se ljudi žale. Većina polaznika je smještena u kampu međutim za one koji bi radije imali krov nad glavom, tu su i sobe u okolici kampa, privatni smještaji koji su također vrlo bazični, ali služe svrsi.

Naše iskustvo- što nam se svidjelo?

Najviše nam se svidjela hrana. Vegetarijanska i lagana, a opet vrlo raznolika. 10 godina iskustva u pripremi vegetarijanske hrane odmah se primijeti. Svidjela nam se i raznolikost programa, u tjedan dana nismo ni uspjeli sudjelovati na svim događanjima.

harmony.hr - program

Još jedna super stvar, tijekom cijelog boravka dostupan je biljni čaj. Sastojci za taj čaj beru se na obližnjim livadama i na kamenjarima.

branje caja

Harmony ekipa u jutarnjem branju bilja za čajeve

Što nam se nije svidjelo?

Najmanje nam se svidio smještaj. I organizatori su svjesni da bi po tom pitanju stvari mogle biti bolje i postoje ideje da bi se cijeli program preselio na novu lokaciju gdje bi organizatori imali više slobode pri uređenju prostora. Trenutni kamp nije u njihovom vlasništvu što nosi ograničenja.

Kako se priključiti:

Ukoliko vam se sviđa ideja da tjedan dana provedete u prirodi, uz ukusnu vege prehranu i cjelodnevni program proučite detaljnije informacije na stranici Harmony.hr

Cjenik te kontakt za rezervacije možete pronaći OVDJE.

Za kraj, čestitamo ekipi iz Harmonija na dosadašnjem trudu i postignutom uspjehu te želimo svu sreću u daljnjem radu.

Video brošura za 2016 godinu:

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Putovanje: Harmony.hr program na Pašmanu

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.