5 znakova da trebate unajmiti životnog trenera (life coach)

rad-sa-zivotnim-trenerom

Ako se prepoznate u nekom od navedenih scenarija, to je znak da vam je potreban life coach (životni trener):

1. Ne znate što želite

Ako ne znate što je to što želite od svog života, gdje želite biti u budućnosti, što bi voljeli ostvariti, koje ciljeve želite postići, što želite promijeniti i unaprijediti u svom životu, a pritom osjećate da vam nešto u životu nedostaje, da nešto trebate promijeniti i da želite biti sretniji, ispunjeniji i uspješniji, onda je rad s life coach-em dobra ideja za vas!

2. Znate što želite, ali ne znate kako to postići

Ako kristalno jasno znate što je to što želite postići, ali ne znate kako to napraviti ni jesu li vaši snovi i ciljevi realistični za vas u ovom trenutku, life coach vam može pomoći da odredite kratkoročne i dugoročne ciljeve i napravite konkretan akcijski plan kako da ih postignete.

3. Znate što želite, možda i kako to možete postići, ali nemate dovoljno snažnu motivaciju

Ako ste osoba koja postavi mnogo ciljeva, donese mnogo novogodišnjih odluka, napravi planove za rad na sebi, životne promjene i osobno usavršavanje, no to “ostavite” na pola i ne završite većinu stvari jer vam padne motivacija, onda vam je life coach više nego potreban.

mentoriranje

4. U procesu ste donošenja nekih važnih životnih odluka

Ako ste neodlučni koji posao, karijeru, plan djelovanja, odluku ili životnu opciju odabrati, life coach vam može pomoći u donošenju odluka jer će vam dati neutralan i objektivan feedback te vam moćnim pitanjima, usmjeravanjem i navođenjem na duboku samorefleksiju pomoći da odredite što bi to za vas bila dobra odluka.

5. Želite ostvariti svoje snove

Imate snove i stvari koje već dugo želite ostvariti, no osjećate da vrijeme prolazi a oni se ne ostvaruju? Žalite napisati tu knjigu, raditi svoj posao iz snova, napraviti nešto izvanredno od svog života, u njega unijeti više avanture, entuzijazma, imati više osobne i financijske slobode, ostvariti svoje pune potencijale? U tome vam može pomoći rad s life coach-em!

Pročitajte i Kako vam life coach može pomoći da promijenite svoj život i 10 razloga zašto biste trebali unajmiti life coach-a

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu