Blizanci (21.05.-21.06.) – opće karakteristike

blizanci horoskop

Blizanci spadaju u zračne elemente horoskopa. Rođeni entuzijastični i puni života, pomalo radoznali, uvijek žude za ostvarivanjem zanimljivih i novih stvari. Riječ je o ljudima koji su vrlo komunikativni i društveni.

Od Blizanaca možete očekivati sve, samo ne suzdržavanje od toga da otkriju sve što znaju o nečem ili nekom. Njihov je zadatak širenje informacije, a ne zadržavanje.

Pojedinci rođeni pod ovim znakom imaju osjećaj da im nedostaje njihova druga polovica stoga su stalnoj potrazi za prijateljima, kolegama, mentorima i općenito ljudima s kojima će razgovarati. Riječ je o pametnim intelektualcima koji mogu biti nemirni i napeti.

Prilagodljivi su pojedinci koji nastoje uživati u svakom trenutku. Zanima ih i uzbuđuje širok spektar tema.

Izražena negativna karakteristika Blizanaca je da započinju mnogo stvari istovremeno, a na kraju ne završe ništa. Zbog svoje pretjerane želje za stalnom zabavom, često se dosađuju. 

Prednosti: nježni, znatiželjni, sposobni brzo učiti

Nedostaci: nervozni, neodlučni, nedosljedni

Karakteristike Blizanca:

  • anksiozni
  • površni
  • svestrani
  • entuzijastični
  • nestabilni
  • promjenjivi

Blizanci – Posao

Promjenjivi i otvoreni um Blizanaca čini ih izvrsnim umjetnicima, piscima i novinarima kao i matematičarima, detektivima i trgovačkim putnicima. Komunikacija je njihovo prirodno stanje odnosa s ljudima. 

Vrlo im je važno razmjenjivanje ideja i misli. Obilje ideja uz nedovoljno vremena dovodi do toga da od svega uzmu po malo nadajući se da će se stvari posložiti u mozaik. 

Blizanci – Ljubav & Sex

Blizanci vole uzbuđenja, raznolikost i strast. Traže osobe koje će biti kombinacija prijatelja i ljubavnika. Premda im je fizički kontakt važan, ljubav vide prvo kroz komunikaciju i verbalni kontakt. Mogu provesti dosta vremena s različitim ljubavnicima dok ne pronađu pravog tko će imati odgovarajući  intelekt i energiju.

Njihov ljubavni život prepun je pokušaja i pogrešaka. Dugo traže partnere koji će razumjeti njihovu potrebu za pokretom i tko ih neće sputavati s obećanjima i obvezama.

Blizance pali intelektualna stimulacija i neobavezni razgovori. Premda nisu na glasu kao neki posebni ljubavnici, naučit će vas ponekim novim “pokretima” u krevetu.

Za njih je najveći izazov pronaći emocije koje će potrajati, pogotovo kad se nađu u začaranom krugu ponavljajućih i razočaravajućih veza.

Kako osvojiti muškarca Blizanca?

Muškarac rođen u znaku Blizanca oduševit će vas slatkorječivošću i šarmantnošću. Blizanci skrivaju dva lica jedan ozbiljan i smiren te drugi u kojem se skriva pravi nestašni vražičak. Oduševljen i pun života s njim vam nikad neće biti dosadno. 

Privlači ga uzbuđenja svih vrsta. Pokažite mu da ste otvoreni za nove stvari i nemojte osuđivati njegovu površnost.

Blizanci su avanturisti sa smislom za humor. Prihvatite njegov pomalo djetinjasti pristup životu.

Njihova osobnost je označena dualizmom što ih čini nedosljednim, ali iznenađujuće atraktivnim za druge.

Seks s muškarcem Blizancem može biti vrlo zanimljiv doživljaj. Kao u svemu u životu,  Blizanac teži novim iskustvima, eksperimentiranju i seksualnoj slobodi izražavanja. Brzo mu dosade partnerice koje nisu dorasle tom zadatku. 

Kako osvojiti ženu Blizanca?

Žene u znaku Blizanca imaju dvojnu prirodu koju je teško uhvatiti i ukrotiti. Od žene Blizanca ne očekujte strast koja će vas pomesti s nogu. Važno joj je povjerenje, razumijevanje i duboki razgovori, stoga su riječi glavno oružje u osvajanju njenog srca. Romantične, nježne i pomalo djetinjaste, vole osjetiti snažnog zaštitnika u muškarcu pored sebe, no žena Blizanac si nikad neće dopustiti prepuštanje na milost i nemilost muškarca s kojim je u vezi. 

Znakovi s kojima se Blizanac slaže: Ovan, Lav, Vaga. Vodenjak, Strijelac

Sretni brojevi: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Članak objavljen:

Ocijenite članak

3.27 / 5   11

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: Blizanci horoskop životni, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu