Omron Hrvatska proširio kolekciju inovativnih proizvoda: 4 nova uređaja omogućuju kvalitetniju kontrolu zdravlja, čak i kod djece

Omron Hrvatska, ekskluzivni zastupnik proizvoda japanske tvrtke Omron Healthcare za hrvatsko tržište, zadnjih 25 godina ističe važnost brige o vlastitom zdravlju i kontroli zdravstvenog stanja kod liječnika i kod kuće, pružajući pritom iznimno kvalitetne i pouzdane uređaje. S obzirom na svjetske trendove, predstavili su četiri nova potpuno inovativna proizvoda, od kojih su neki jedinstveni na tržištu.

Naravno, naglasak je i dalje na kontroli zdravstvenog stanja, ovaj put i kod djece.

1. Omron WheezeScan

Omron WheezeScan inovativan je, malen, točan i brz uređaj koji pomaže roditeljima djece s astmom da otkriju piskanje/zviždanje (eng. wheeze) u ranoj fazi. Ukratko, piskanje je simptom bilo kojeg bolesnog stanja koje uzrokuje opstrukcije dišnih putova, a javlja se kao muzikalan, visok, neobičan zvuk poput zvižduka.

WheezeScan omogućava brzo i točno potvrđivanje piskanja kod djeteta starosti od četiri mjeseca do sedam godina. Vrlo je jednostavan za korištenje i omogućuje objektivno procjenjivanje prisutnosti piskanja u 30 sekundi. Zahvaljujući besplatnoj aplikaciji Asthma Diary, omogućava se bilježenje epizoda piskanja koje možete podijeliti s liječnikom.

FOTO: PR

2. Omron NightView

Omron NightView je elegantan tlakomjer koji omogućava sveobuhvatan pregled noćnog i dnevnog krvnog tlaka kod kuće za bolju kontrolu i lakše donošenje odluka o liječenju. Noćna hipertenzija je povezana s većim kardiovaskularnim morbiditetom i mortalitetom. Između ostalog, može dovesti do moždanog udara, zatajivanja srca i infarkta miokarda.

Uređaj mjeri krvni tlak tri puta tijekom noći i pruža izrazito točna mjerenja, prilagođena različitim životnim stilovima. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, NightView je potpuno nečujan tijekom mjerenja i napuhavanja što pruža neznatan utjecaj na kvalitetu sna.

FOTO: PR

3. Omron Complete

Omron Complete je 2u1 tlakomjer i jednokanalni elektrokardiogram (EKG). Ovaj uređaj je ujedno i prvi kućni EKG koji može snimiti elektrokardiogram zajedno s redovitim mjerenjem krvnog tlaka. Uređaj obavlja dva važna mjerenja odjednom radi ranijeg otkrivanja rizika od moždanog udara.

Jedna od glavnih značajki je da trenutačno prikazuje rezultate mjerenja krvnog tlaka i EKG-a i omogućuje brzo otkrivanje nepravilnog srčanog ritma kao što su atrijska fibrilacija, tahikardija i hipotenzija. Zahvaljujući OMRON connect aplikaciji omogućuje sigurno dijeljenje rezultata mjerenja iz udobnosti vlastitog doma.

FOTO: PR

4. Omron EVOLV

Omron EVOLV je nova vrsta elegantnih kompaktnih tlakomjera za nadlakticu. Bez dodatnih žica i cijevi. Zahvaljujući Intelli Wrap cuff tehnologiji, tlakomjer omogućava točna očitanja u bilo kojem položaju oko nadlaktice. Spojite se bežično te pratite svoje vrijednosti krvnog tlaka i pulsa te svoj napredak preko OMRON connect aplikacije. Moderan dizajn čini ovaj tlakomjer diskretnim i elegantnim za mjerenje u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu.

FOTO: PR

Nove Omron proizvode potražite u Medikor web shopu, specijaliziranoj Medikor prodavaonici na lokaciji Tratinska 58, kao i u svim boljim ljekarnama diljem Hrvatske.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Omron

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu