Fit Club by Puma

fit club by puma

Fit Club by Puma je novootvoreno mjesto zdravog vježbanja koje u svojoj ponudi nudi širok odabir aerobnih programa za žene prateći ih u svim životnim fazama. Tako se u ponudi mogu naći sve vrste aerobika, različitih workouta, pilatesa te vježbe za trudnice kao i vježbe za kralježnicu. Specifičnost ovog kluba je što se rad odvija u malim grupama (do 12 žena), ali po izuzetno pristupačnim cijenama. Voditelji su profesionalci s dugogodišnjim iskustvom treniranja  koji tijekom izvođenja svojih satova stručno prate svoje polaznice i korigiraju svaku pogrešku.

Izdvojit ćemo neke od programa koji su trenutni ”noviteti” u grupnim treninzima. Neki od tih programa su zumba i hard core”.

Zumba

Zumba je trenutno najmoderniji trend grupnog vježbanja kojeg karakteriziraju lako izvodivi plesni pokreti praćeni vrućim latino ritmovima i najvećim internacionalnim hitovima, sjajan način da se isplešete i zabavite.

Ne samo da utječe na poboljšanje raspoloženja već je izvrsna metoda skidanja masnog tkiva, naročito u dijelu bokovitrbuhguza zbog izrazitog rada kukova prilikom plesa.

Osim plesa, dio sata je određen za radrekvizitima tipa lopti, utega i guma pomoću kojih pojačavamo cjelokupnu muskulaturu tijela.

Hard core

Hard core je aerobni trening koji uključuje redukciju potkožnog masnog tkiva s kombinacijom treninga na boks vrećama, fokuserima i specifičnim rekvizitima za pojačavanje tonusa svih mišića.

Izrazito popularan trening u Americi (”militari trening”) koji propagira odlično oslobađanje od stresa te je 60 minuta popraćen glazbom u izrazito pozitivnom i ugodnom ozračju. Program je namijenjen samo ženama te ne uključuje ”sparing” već je izrazito kondicijskog tipa.

Adresa:

Fit Club by Puma
XII. Vrbik br. 6,
10000 Zagreb
095/9119-541

 

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Fit Club by Puma

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.