Zapečeni špinat s pinjolima i mozzarellom – recept
- Budite prvi i komentirajte!
- 1 min čitanja
Sastojci:
- 1000 g mladog špinata,
- 150 g mozzarelle,
- 50 g pinjola,
- par režnjeva češnjaka,
- svježi bosiljak,
- 4 žlice maslinovog ulja,
- sol i papar po ukusu.
Priprema
- Špinat očistite, skuhajte u lagano posoljenoj vodi par minuta i dobro ocijedite. Vatrostalnu posudu premažite s dvije žlice maslinovog ulja i pospite sitno sjeckanim češnjakom.
- Na to rasporedite špinat, po njemu složite mozzarellu rezanu na ploške, pospite pinjolima i poškropite ostatkom maslinovog ulja.
- Zapecite u pećnici na 200 °C, dok se sir ne rastopi, tj. oko 25 minuta.
Tekst Dana
Za vas izdvajamo
Ne trebaju vam utezi!
12 vježbi s vlastitom težinom za izgradnju mišića
- Tomislav Stanić
- 4 min čitanja
Članak objavljen: