Vrt na prozorskoj klupici: Upoznajte metodu uz koju ćete za zimskih mjeseci imati vlastito svježe povrće

Vrt na prozorskoj klupici jednostavna je metoda da za vrijeme zimskih mjeseci na tanjuru imate vlastito svježe povrće

U srijedu 30. studenog u Medulićevoj 6 u Zagrebu s početkom u 17 sati održat će se radionica “Uzgajanje mikropovrća i klica na prozorskoj klupi”. 

Vrt na prozorskoj klupici jednostavna je metoda da za vrijeme zimskih mjeseci na tanjuru imate vlastito svježe povrće. Razne salate, začinske trave, mahunarke, pa čak i zeljasto povrće nesmetano će rasti na osunčanoj klupici. Polaznici će na radionici naučiti osnovna pravila i par trikova za uzgoj mikropovrća i klica

Bonus na radionici bit će kratki tečaj uzgajanja božične pšenice za nadolazeće blagdane gdje ćete moći doznati kako dobiti gusto zelenu travu sa sočnim jarko zelenim vlatima, da vam “žetva” sljedeće godine bude što plodnija. 

Uzgoj mikropovrća i klica
FOTO: Shutterstock

Radionicu vodi stručnjakinja

Radionica je besplatna za članove Zelenog inkubatora (ZI) koji su platili članarinu, volontere, studente, depriviligirane (nezaposleni, manjine itd.) Ostali plaćaju članarinu koja iznosi 100 kuna.

Ako bude više prijava, prednost će imati studenti i pripadnici depriviligiranih skupina te volonteri ZI-a.

Radionicu vodi Andreja Čoh, iskusna vrtlarica i voditeljica brojnih radionica.

Prijave se primaju do samog početka radionice, a svi prijavljeni će biti obavješteni na vrijeme. Prijaviti se možete na linku.

Članak objavljen:
  1. Medijsko priopćenje Zelenog inkubatora.

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Zeleni inkubator/Shutterstock

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu