Najprozračnija dječja nosiljka stigla je u Hrvatsku

Ergobaby Omni Breeze nosiljka

Sve što trebate ovog ljeta za Vas i Vašu bebu je nova Ergobaby Omni Breeze nosiljka, u čijoj prozračnosti uživaju i poznati roditelji Jelena Perčin Otašević i Momčilo Otašević

Toplije vrijeme i dani u kojima su šetnje najljepši dio provođenja vremena s djecom su na vratima. Vrijeme provedeno na svježem zraku nema cijenu. Kada je riječ o baby opremi, ono što svaki roditelj želi je jednostavnost i lakoća rukovanja, jer samo tako i roditelj i dijete obostrano uživaju.

Zadnjih godina, dječje su nosiljke dosegnule svoju istinsku svrhu. Mama ili tata koristeći nosiljku mogu obaviti mnogo toga, a opet na najbolji mogući način – uživaju u blizini svoje bebe. Znamo koliko je blizina važna i što ona znači za dijete. Vođeni upravo tom mišlju, kako se bebe i roditelji trebaju osjećati ugodno, genijalci koji stoje iza brenda Ergobaby, i više nego ponosno predstavljaju novu nosiljku za djecu naziva Omni Breeze.

Brend čije ergonomske dječje nosiljke i kompaktna kolica redovito dobivaju nagrade, već duže vrijeme uživa u povjerenju mnogih roditelja jer su se svojom kvalitetom i filozofijom izdignuli u svijetu dječje opreme. Tisuće hrvatskih roditelja bira Ergobaby nosiljke svake godine kako bi na topao i nježan način brinuli o svojim bebama te kako bi imali slobodne ruke dok uživaju u zajedničkim svakodnevnim aktivnostima.

Momčilo Otašević i Ergobaby Omni Breeze
Foto: Ergobaby Hrvatska

Ergobaby je otišao korak dalje: dizajnirao je nosiljku od mrežaste SoftFlex™ tkanine i tako stvorio nosiljku koja je svjetski broj jedan po prozračnosti i samim time čak i nadmašio prethodni omiljeni model Omni 360. Baš kao prethodni model, Omni Breeze omogućuje sve opcije nošenja uključujući i nošenje bebe prema naprijed te se prilagođava uzrastu djeteta – od rođenja (3,2 kg) do 20,4 kg.

Zanimljivo je što je tijekom razvoja ovog proizvoda, Ergobaby dio testiranja nosiljke proveo upravo u Hrvatskoj, tako da su u nju ugrađene povratne informacije hrvatskih roditelja, stručnjaka i savjetnica za nošenje. To nije prvi puta da Ergobaby sluša želje hrvatskih obitelji te je sigurno da će zbog toga ova nosiljka posebno dobro odgovoriti na njihove potrebe.

Ususret vrućem ljetu pred nama, nova Ergobaby nosiljka osigurava još veći protok zraka na dijelovima na kojima se roditelji i bebe najviše znoje. Tako pojas za struk ima izreske koji lako propuštaju zrak, a naramenice su tanje od dosadašnjih modela. Uz to su ostale jednako udobne; štoviše, u kombinaciji s pojasom koji ima lumbalnu potporu, nosiljka omogućava nevjerojatno udobno nošenje djece od malene novorođenčadi do mališana od 20 kg. Tako će svaka pustolovina s malom djecom biti laka i zabavna.

Detalji koji pokazuju da ništa nije prepušteno slučaju su i reflektirajuće trake za sigurnost pri šetnjama u sumrak, a bočni džepovi svakom roditelju će dobro doći jer u njih, kao i u odvojivu torbicu, stanu manje stvari poput telefona, ključeva i kartica.

Kampanja #tatavolitatanosi
Foto: Ergobaby Hrvatska

Osim što omogućava roditeljima da odaberu najbolje ergonomske nosiljke za sebe i svoje dijete, Ergobaby Hrvatska sudjeluje u edukaciji i podizanju društvene svijesti o važnosti zajedničkog odgoja djeteta od prvog dana. Ergobaby tako razbija stereotipe o tatama koji “ne sudjeluju” u odgoju djeteta uz kampanju #tatavolitatanosi čiji je cilj promocija nošenja među očevima. Jedan od očeva koji se u nju uključio je i Momčilo Otašević, glumac koji svaki slobodan trenutak iskorištava da bude sa svojim najdražima te da supruzi Jeleni Perčin Otašević pruži potporu u majčinstvu  i karijeri.

“Uživam u šetnjama s djecom, a ono što posebno volim je jednostavnost koja je istovremeno provjerena, zdrava i ugodna. Upravo to sve je Omni Breeze nosiljka i uz nju su i svakodnevne obaveze s malom bebom još lakše i praktičnije. Iskreno, tata s nosiljkom, pa to je baš frajerski” – dodaje kroz smijeh Momčilo.

Iako većina roditelja bira nošenje jer je praktično i jer im omogućava slobodne ruke, dokazano je da ono ima brojne druge prednosti za psiho-socijalni razvoj djeteta. Kao vodeći inovator nosiljki za djecu, Ergobaby sa svojim udobnim i inovativnim rješenjima nastavlja pružati podršku obiteljima u svim radostima i zadacima roditeljstva. 

Više informacija o Ergobabyju i cijelom asortimanu, dostupno je na: www.ergobaby.hr

Članak uređen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Foto: Ergobaby Hrvatska

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Najprozračnija dječja nosiljka stigla je u Hrvatsku

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.