Video: Svečane frizure koje možete napraviti u nekoliko minuta

svecane frizure

Napraviti svečanu frizuru može se činiti komplicirano, no uz malo kreativnosti i spretne ruke, to je moguće za svega nekoliko minuta. Romantične, elegantne, razbarušene… Frizure upotpunjuju ukupni dojam i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja. Donosimo vam video upute kako napraviti svečanu frizuru u tren oka.

1. Romantična „Bohemian Style“ pletenica

Boho stil odnosi se na frizure koje su individualne, romantične i slobodnog duha. Ova vrlo jednostavna frizura idealna je za neformalne svečane prilike i savršeno će se uklopiti uz romantične odjevne kombinacije.    

2. Jednostavna ženstvena pundža

Ovo je možda jedna od najjednostavnijih, a ipak vrlo profinjenih frizura, koju možete nositi u svim prilikama. Ako ne želite eksperimentirati, a nemate puno vremena za frizuru, ovu jednostavnu ženstvenu pundžu možete napraviti u svega nekoliko minuta, čak i ako inače niste vrlo spretni s frizurama.

3. Francuska pletenica i pundža

Kombinacija francuske pletenice i pundže apsolutni je hit posljednjih nekoliko godina. Ako znate napraviti francusku pletenicu, ova frizura će za vas biti vrlo jednostavna, a s njom ne možete pogriješiti, bez obzira na to o kojem se posebnom događaju radi.    

4. Niski rep sa strane

Jednostavan, niski rep sa strane može izgledati vrlo elegantno, a ne traži puno spretnosti. Ako želite biti sigurni da će vaša frizura izgledati dobro, predlažemo da se odlučite za ovu jednostavnu, ali vrlo simpatičnu varijantu.    

5. Pundža i pletenice za neformalne prilike

Ako tražite svečanu frizuru za neformalne prilike, donosimo vam nekoliko prijedloga kako možete izgledati vrlo elegantno, ali i opušteno. Jednostavne pundže i pletenice su dobar izbor ukoliko se radi o manje svečanim događajima, kada ne želite pretjerivati s kompliciranim frizurama, no ipak želite izgledati posebno.  

Članak uređen:

Saznajte više o frizurama u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

3.75 / 5   4

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: svečane frizure, jednostavne svecane frizure, kako napraviti svečanu frizuru, jednostavne svečane frizure za poludugu kosu, svečane frizure za dugu kosu, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Video: Svečane frizure koje možete napraviti u nekoliko minuta

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Jako mi je teško nači adekvatnu frizuru za moj oblik lica, imam malo niže čelo i srcoliko lice, 56. godina, Ove sve frizure koje sam vidjela su za visoko čelo, lijepe su ali meni nebi sigurno pristajalo zato mi je i to problem, lijepi pozdrav iz sunčanog Zadra