Video: Svečane frizure koje možete napraviti u nekoliko minuta

svecane frizure

Napraviti svečanu frizuru može se činiti komplicirano, no uz malo kreativnosti i spretne ruke, to je moguće za svega nekoliko minuta. Romantične, elegantne, razbarušene… Frizure upotpunjuju ukupni dojam i najvažniji su detalj prilikom svakog posebnog događaja. Donosimo vam video upute kako napraviti svečanu frizuru u tren oka.

1. Romantična „Bohemian Style“ pletenica

Boho stil odnosi se na frizure koje su individualne, romantične i slobodnog duha. Ova vrlo jednostavna frizura idealna je za neformalne svečane prilike i savršeno će se uklopiti uz romantične odjevne kombinacije.    

2. Jednostavna ženstvena pundža

Ovo je možda jedna od najjednostavnijih, a ipak vrlo profinjenih frizura, koju možete nositi u svim prilikama. Ako ne želite eksperimentirati, a nemate puno vremena za frizuru, ovu jednostavnu ženstvenu pundžu možete napraviti u svega nekoliko minuta, čak i ako inače niste vrlo spretni s frizurama.

3. Francuska pletenica i pundža

Kombinacija francuske pletenice i pundže apsolutni je hit posljednjih nekoliko godina. Ako znate napraviti francusku pletenicu, ova frizura će za vas biti vrlo jednostavna, a s njom ne možete pogriješiti, bez obzira na to o kojem se posebnom događaju radi.    

4. Niski rep sa strane

Jednostavan, niski rep sa strane može izgledati vrlo elegantno, a ne traži puno spretnosti. Ako želite biti sigurni da će vaša frizura izgledati dobro, predlažemo da se odlučite za ovu jednostavnu, ali vrlo simpatičnu varijantu.    

5. Pundža i pletenice za neformalne prilike

Ako tražite svečanu frizuru za neformalne prilike, donosimo vam nekoliko prijedloga kako možete izgledati vrlo elegantno, ali i opušteno. Jednostavne pundže i pletenice su dobar izbor ukoliko se radi o manje svečanim događajima, kada ne želite pretjerivati s kompliciranim frizurama, no ipak želite izgledati posebno.  

Članak objavljen:

Saznajte više o frizurama u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

3.75 / 5   4

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: svečane frizure, jednostavne svecane frizure, kako napraviti svečanu frizuru, jednostavne svečane frizure za poludugu kosu, svečane frizure za dugu kosu, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu