Mogu li mezoniti pobijediti starenje kože?

mezoniti

Suvremeni ubrzani način života sa sobom donosi mnogo stresa koji se očituje na koži lica i tako uzrokuje njezino brže starenje. Koža gubi kolagen i elastičnost, a posljedica toga je spuštanje lica i nastanak bora.

Možemo li najnovijom tehnologijom održati mladenački izgled i pobijediti starenje?

Revolucionarna metoda mezonitima nam omogućava podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože na neinvazivan i potpuno prirodan način.

Što je tretman mezonitima?

Tretman koristi niti od razgradivih vlakana koja se uvode u kožu pomoću igle.

Način na koji tretman funkcionira je da tijelo prepozna niti koje unosimo iglom u kožu kao strano tkivo, zatim počinje proizvoditi stanice fibroznog tkiva i u konačnici kolagen.  Niti potiču pojačanu cirkulaciju na tretiranom području što ubrzava izmjenu starih stanica kože s novima. Razvoj novog kolagena smanjuje bore te poboljšava izgled i kvalitetu kože. To je osnovni mehanizam tretmana mezonitima.

Niti su građene od materijala polydioxanone za koji je bitno naglasiti kako se u potpunosti razgradi u organizmu u razdoblju od 6 mjeseci te probavom izlaze iz organizma. Materijal ne izaziva alergijske reakcije i toliko je siguran da se koristi prilikom operacije srca.

Mezoniti se mogu koristit za pomlađivanje i za oblikovanje kože. Najefikasniji su za smanjivanje bora na čelu, kutevima usana te oko očiju. Tretman je idealan za smanjivanje i korekciju podbratka. Mezoniti se također koriste u oblikovanju tijela, dekoltea, trbuha, koljena radi viška kože i sl.

Rezultati su dugotrajni, traju od 15 do 20 mjeseci .

U usporedbi s drugim tretmanima pomlađivanja možemo reći da tretman mezonitima daje najviše, njime koži dajemo volumen i podižemo lice. Mezoniti će za razliku od botoxa dati koži prirodan izgled.

Mezoniti – iskustva i rezultati

S tretmanima pomlađivanja je najefikasnije početi odmah kod prvih znakova spuštanja lica. Te prve znakove je najlakše uočiti na rubovima usana koji se spuštaju prema dolje u trenutku kada se lice počne spuštati. Ako je koža lica još u dobrom stanju rezultati tretmana mezonitima se mogu mjeriti s rezultatima liftinga lica  s naglaskom da će tretman mezonitima dati prirodniji izgled.

Rezultate tretmana mezonitima možete vidjeti ovdje.

Članak objavljen:

Saznajte više o zdravlju kože u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4.44 / 5   18

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: mezoniti, mezoniti iskustva, mezoniti cijena, mezoniti iskustva forum, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu