Kako povećati volumen kose?

frizure za dugu kosu

Lijepa i zdrava kosa, gusta i puna volumena, neizostavan je element zanosnog izgleda svake žene. Trgovine su prepune raznih preparata za povećanje volumena i sjaja kose, te njeno zdravlje i čvrstinu. No umjesto tih proizovoda u kojima ima kemijskih sastojaka, pokušajte isprobati ova prirodna rješenja za bolji volumen kose.

Aloe vera

Ovo je jedan sastojak koji radi čuda za kosu. Aloe vera u bilo kojem obliku, pomaže u povećanju volumena kose,a ujedno i smanjuje opadanje kose. Aloe vera gel vam pomaže da dobijete sjajnu i glatku kosu.Ona se može koristiti izravno ili se može koristiti kao šampon ako se pomiješa s kokosovim mlekom i uljem pšeničnih klica.

Kokosovo ulje

Najčešći i najbolje ispitan prirodni sastojak koji potiče rast kose i povećava njen volumen je kokosovo ulje. Ukoliko ovaj sastojak koristite dovoljno dugo i budete strpljivi, vaša kosa će postati jača, gušća i zdravija.

Ogrozd

Ogrozd je divlja biljka puna tvari koje imaju iznimno blagotvoran učinak na kosu, kožu i zube. On se može koristiti za kosu na način da plodove skuhate ili da ih ostavite preko noći u vodi, a da tu vodu iskoristite za ispiranje.

Izvor: Zdrava&sretna

Članak objavljen:

Saznajte više o kosi u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Vezani pojmovi: kako poboljsati kosu, volumen kose prirodno, 

Podijelite članak

Kopirajte adresu