Zdravoprirodsko – prirodnom hranom protiv bolesti

zdrava hrana

Dr. Ivan Zirdum, profesor teologije u miru, zalaže se za zdravu i prirodnu prehranu te pomaže u edukaciji onih koji žele saznati na koji način su zdravlje i prehrana povezani. Naime, prema saznanjima znamenitih liječnika, praktikanata, znanstvenika-nutricionista temeljni je uzrok svim ljudskim bolestima kriva prehrana. Čovjek, umjesto da se hrani kao na početku prirodnom hranom, on se hrani pretežito vatrom uništenom, mrtvom hranom.

U velikom su porastu takozvane civilizacijske bolesti: dijabetes, bolesti krvožilnog sustava, rak itd.

Zašto ljudi i unatoč velikom napretku medicine toliko obolijevaju?

Glavna bi ljudska hrana trebala biti voće i povrće i to u prijesnom, živom stanju. A znamo da nije tako. Stoga smo sami odgovorni za svoje zdravlje. Priroda nikad ne oprašta u koliko se ne pridržavamo prirodnih zakona. Koliko u sebe unosimo žive hrane, toliko održavamo svoje zdravlje i vitalnost.

Ako smo bolesni, nećemo se temeljito izliječiti, to jest otkloniti uzrok svoje bolesti, nikakvim medikamentima nego moramo pružiti svome tijelu šansu da se oslobodi otrova (smeća) i priuštiti mu svjež zrak, čistu vodu i prirodnu živu hranu“, kaže dr. Zirdum i dodaje “Tada će naše tijelo na temelju toga samo sebe liječiti i podržavati svoju vitalnost. Jedini ispravni postupak!” 

neka od izdanja knjižnice UPT

zdrava-prehrana

Knjižnica UPT

Za bolje razumijevanje i postupanje knjižnica UPT (“U pravi trenutak”) donosi izlog s nizom knjiga na hrvatskom jeziku koje će svakom čitatelju pomoći. Dovoljno je za prvu ruku pročitati jednu od navedenih knjiga da bi se moglo shvatiti srž problema u vezi s oboljenjem i liječenjem.

Za više informacija posjetite web stranicu Zdravoprirodsko. Popis izdanja nalazi se ovdje.

Knjižnica UPT nalazi se u Đakovu, p.p 51. Želite li gospodina Zirduma upitati za savjet možete to učiniti na e-mail ili telefonski na broj 095 8433 677.

Članak objavljen:

Saznajte više o dijabetesu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu