Posebna blagdanska ponuda u Polidermi

koža lica

S obzirom na to da nam se bliže blagdani, te vrijeme darivanja, dermatološka ordinacija Poliderma je za vas pripremila specijalna iznenađenja i akcije.

Od 7.12. počela je posebna ponuda tretmana za ljepotu lica i oblikovanja tijela. Među njima su:

  • Korekcija obraza, podočnjaka i usana – Podignite obraze, uklonite podočnjake ili povećajte usne najkvalitetnijim punjačima marke Teosial Deep lines i Kiss.
  • Tretmani pomlađivanja i osvježavanja lica i usana laserom – Cilj tretmana je prevencija starenja i ublažavanje oštećenja kože od sunca. Savjetuje se osobama između 30 do 40 godina. Oporavak može biti do samo 1 dan.
  • Pomlađivanje s vlastitom krvi – matičnim stanicama + matriks – 100% prirodan tretman koji trenutno ima najsnažniji efekt pomlađivanja kože. Ovisno o stanju kože i željama treba 1 do 3 tretmana u razmaku od 2 do 4 tjedna.
  • Oblikovanje tijela najnovijim uređajem – VENUS LEGACY – trenutno najefikasniji uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela u prvom redu smanjivanje celulita, zatezanje kože trbuha i nogu uz smanjivanje opsega. Tretman je bezbolan i bez oporavka.
  • HYDRAFACIAL – najefikasnija metoda dubinskog ćišćenja lica – Najefikasnija metoda dubinskog čišćenja lica koja prvo ukloni mrtvu kožu s lica da koža prodiše jer kreme ne dopiru do kože, a u mrtvoj koži se razmnožavaju bakterije, gljivice i paraziti.
  • MED2CONTOUR – najefikasniji način za smanjivanje masnog tkiva i celulita. Najnagrađivaniji uređaj za neinvazivno oblikovanje tijela koji je 3 godine zaredom proglašen kao najefikasniji uređaj!

Najnoviji tretmani od kojih većinu možete napraviti samo u Polidermi, uz ujedno najpovoljnije cijene u gradu. Zablistajte ove godine uz najbolje tretmane.

Uz navedene tretmane lica je uključena besplatna analiza lica uređajem Visia.

Članak uređen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Posebna blagdanska ponuda u Polidermi

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.