Neocontrol System za jačanje mišića zdjelice – SimBex Vam daruje 50% popusta na prvi tretman

Neocontrol System je prvi uređaj u Hrvatskoj i predstavlja najnoviju metodu liječenja koja se koristi za jačanje mišića zdjeličnog dna te poboljšanje njihovog tonusa, snage i izdržljivosti. Metoda se vrlo uspješno koristi u SAD-u i velikim centrima u Europi, a sada i građani Hrvatske imaju mogućnost korištenja ove nove metode liječenja i to u Zagrebu i Osijeku.

Neocontrol System za jačanje mišića zdjelice

Mišići zdjelice su skupina mišića koju aktiviramo vrlo rijetko. Ove mišiće koristimo kod obavljanja nužde, kod seksualnog iskustva te uz nabrojano, žene ih koriste i kod poroda. S vremenom može doći do opuštanja ovih mišića, što može uzrokovati brojne tegobe, poput primjerice smanjenog seksualnog užitka ili smanjene mogućnosti zadržavanja mokraće. Neocontrol može djelovati preventivno te pomoći da do takvih posljedica nikada ne dođe, a također pomaže i u njihovom liječenju.

Brojne medicinske studije su pokazale da se stanje značanjo poboljšava već nakon 6-8 tretmana, a nakon dva mjeseca kontinuirane terapije moguće je i potpuno povlačenje simptoma.

Kako djeluje Neocontrol System?

Neocontrol ima jedinstveni terapijski učinak te vam pomaže da ojačate mišiće zdjeličnog dna i održite razinu svoga zdravlja na visokom nivou u svim godinama života. Ova metoda se osobito preporučuje svima onima koji žele dodatno poboljšati kvalitetu svog života i/ili seksualnog užitka, rodiljama, starijim osobama te osobama koje pate od inkontinencije.

Tretman se provodi na posebno dizajniranom sjedištu koje emitira terapeutsko magnetno polje i tako pomaže kod:

  • Jačanja mišića zdjeličnog dna
  • Podizanja tonusa vaginalnih mišića nakon poroda
  • Dodatnog poboljšanja seksualnog užitka
  • Kod erektilne disfunkcije
  • Ublažavanja hemeroida
  • Ublažavanja bolova u zdjelici i kukovima
  • Pomaže u smanjenju celulita
  • Kod urinarne ili fekalne inkontincije
neo3

Svaka terapija traje 20 minuta (to je maksimalno trajanje zbog opterećenja mišića koje ionako slabo koristimo) i provodi se svaki drugi dan. Unutar prvih 20 minuta moguće je odmah osjetiti razliku i poboljšanje tonusa, snage i izdržljivosti mišića zdjeličnog dna. 

Što je to magnetska indukcija i kako aktivira mišiće?

Liječenje koje se provodi uređajem Neocontrol System, odnosno izvantjelesnom magnetskom inervacijom, zasniva se na osnovnom Faradayevom zakonu magnetske indukcije.

Faraday je otkrio da se mišićne kontrakcije mogu pokrenuti djelovanjem različitih magnetskih polja. Živci i mišići imaju prirodnu električnu aktivnost. Moguće je pokrenuti prirodnu aktivnost živaca i mišića upotrebom magnetskog djelovanja.

Magnetsko polje prolazi kroz tkivo lagano i djeluje i kroz slabije provodljive medije kao npr. kosti. Magnetska stimulacija nije umanjena tkivom, kožom, kostima ili potkožnom masti.

SimBex Vam poklanja 50% POPUSTA na prvi tretman

Kako biste se i sami uvjerili u djelotvornost tretmana na Neocontrol System uređaju, SimBex Vam poklanja čak 50% POPUSTA na prvi tretman. Svoj termin možete rezervirati u Zagrebu i Osijeku za samo 75 kn (redovna cijena tretmana je 150 kn).

Tretmani se rade na adresama: Trnjanska 59a, Zagreb; Hrvatske Republike 19F, Osijek.

Ovaj popust vrijedi za sve čitatelje KreniZdravo portala koji ispune obrazac na ovoj stranici ili termin rezerviraju na broj telefona 0800 206 206 (uz napomenu o popustu). 

Ispunite obrazac i uvjerite se sami već nakog prvog tretmana da ovaj uređaj zaista djeluje!

[contact-form-7 id=”36227″ title=”Simbex_Neocontrol”]

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   2

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu