Clear lift – najnovija metoda 3d pomlađivanje kože

clear lift poliderma

Clear lift je nakon frakcijskog lasera označio najveću prekretnicu u svijetu lasera jer je ovo prvi frakcijski laser bez oporavka, komplikacija i boli. Iako je neagresivna metoda, daje rezultat kao mnogo agresivnije metode što je do sada bilo nezamislivo.

Cilj je izazvati mikroskopska oštećenja kože koja se mjesecima zamjenjuju s novim tkivom što je razlog da se konačni rezultat vidi kasnije. Odmah nakon tretmana je vidan rezultat svježine lica i kvalitete kože koja je skroz glatka.

Tretman istovremeno smanjuje pore, pigmentacije, manje kapilare, crvenilo kože, liječi akne, manje bore i ožiljke pa se često ističe kao trenutno najefikasniji tretman pomlađivanja u svijetu. 

Doktor Kaliterna preporučuje ClearLift zbog njegove izuzetne učinkovitosti i evo što je uz vodeće svjetske stručnjake na području dermatologije za njega rekao:

„ClearLift je postao moj najdraži tretman za mnoge različite indikacije kao što su: melasma, akne, rosacea, strije, preobrazba kože, uklanjanje tetovaža itd. Moji klijenti odlično reagiraju na njega ne samo zato što daje nevjerojatne rezultate nego i zato jer je bezbolan, nema oporavka, 100% siguran bez ikakvih nuspojava, siguran za tamnu kožu i može se uraditi tijekom ljeta. Na tržištu ne postoji sličan tretman što ClearLift čini jedinstvenim. Danas ne bih mogao zamisliti rad u svojoj klinici bez ClearLifta.“

Poliklinika Poliderma je treća klinika u svijetu koja koristi Clear lift tretman s najnovijim nastavcima. Ključna stvar u novim nastavcima je što ovisno o veličini nastavka se kontrolira dubina djelovanja lasera.

clear-lift

Tako se može djelovati na sva 3 sloja kože što se zove 3D pomlađivanje koje je ujedno najefikasnije jer se djeluje na sve slojeve kože. Počinje se djelovati prvo na površne slojeve kože prema dubljim tijekom tretmana.

Zahvaljujući najnovijim nastavcima metoda postiže znatno bolje rezultate nego prije. Za svaki sloj kože postoji odgovarajući nastavak te kombinacijom raznih nastavaka sve slojeve kože se tretira što daje najbolje rezultate pomlađivanja.

Ovisno o tipu kože svaki tretman se individualno prilagodi. Nastavak za najdublji sloj kože daje trenutni efekt učvršćivanja i oblikovanja lica te bude sve bolji s vremenom. Tretman ne boli i nema oporavka niti komplikacija.

Članak objavljen:

Saznajte više o zdravlju kože u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu