My skin by dr. Kaliterna: krema koja potiče stanično pomlađivanje

my skin zeogold

Dr. Kaliterna napravio je kremu na bazi zeolita, minerala koji je posebno obrađen da ima najmanju česticu zbog čega može ući u stanicu i ukloniti toksine nakon čega izlazi iz stanice.

Zeolit ima snažan efekt vezivanja i uklanjanja toksina. Ujedno snažno potiče pomlađivanje kože, regulira ph vrijednost te ima snažan protuupalni efekt i efekt zacjeljivanja kože.

Kada se uklone toksini koji se unutar stanice nakupljaju, stanica bolje funkcionira i lakše se brani od štetnih utjecaja. Prvi znakovi starenja počinju unutar stanice zbog oštećenja uslijed nakupljanja toksina, štetnih čestica radikala koje zeolit uklanja.

Na taj način zeolit potiče pomlađivanje stanice iznutra što je ujedno i najefikasniji način pomlađivanja. Ovo je do sada prva krema koja ima takav efekt. Zeolit ujedno ima i efekt pomlađivanja kože i na površini što ovu kremu čini jedinstvenom.

Zeogold krema by dr. Kaliterna

Krema se može kupiti u Poliklinici Poliderma po cijeni od 250 kuna. Postoje 2 kreme, za normalnu do masnu kožu Zeogold light i za suhu kožu Zeogold rich krema.

Za narudžbe i pitanja za kremu dr. Kaliterne ispunite formu:

[contact-form-7 id=”24970″ title=”Zeogold by dr. Kaliterna”]

Članak objavljen:

Saznajte više o njezi i zaštiti kože:

Saznajte više o zdravlju kože u sljedećim tekstovima:

Saznajte više o zreloj koži u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

4 / 5   3

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu