Move4Health na Sljemenu: pridruži se planinarskoj šetnji

Move4Health

Stotinjak rekreativnih i aktivnih planinara napravit će korak više za zdravlje – pridruži se i ti!

Pozivamo sve aktivne i rekreativne šetače, planinare i zaljubljenike u prirodu da se priključe planinarskoj šetnji Leustekovom stazom na Sljemenu 23. travnja 2016. s početkom u 9:30h!

Move4Health je događaj koji će se po prvi puta organizirati u suradnji sa stručnim fizioterapeutima tvrtke SimBex i kondicijskim trenerima Biotrening.hr kako bi na zabavan način educirali i potaknuli kretanje kao aktivnost koja je najvažnija za osobe koje većinu svog vremena provode u sjedećem položaju.

Bilo da se prvi put želite odvažiti na planinarenje ili ste već aktivni planinar, ovo je prilika za sve!

Sudionici će biti podijeljeni prema intezitetu grupa i planinarenje će se održati na dobro poznatoj i manje zahtjevnoj, Leustekovoj stazi, s usputnim stajanjima.

Tijekom planinarske šetnje, sudionici će imati priliku susresti se sa šumskim vilama i vilenjacima, sudjelovati u potrazi za blagom, jer će ih na samom vrhu dočekati više od 100 nagrada, a dodatno će se osigurati i vrijeme za okrijepu i savjetovanje s kondicijskim trenerima i fizioterapeutima koji će omogućiti da vaša planinarska šetnja bude zabavna, ali i sigurna za psihofizičku tjelesnu spremnost.

» Ispuni obrazac i prijavi se na Move4Health!

Move4Health

Glavni sponzor i suorganizator eventa je tvrtka SimBex, koja se u više dvadeset godina uspješnog poslovanja istaknula vrhunskom kvalitetom i brigom o zdravlju pojedinca, neprestano ulažući u inovacije i edukaciju svojih zaposlenika i klijenata.

Irena Sužnjević, SimBex:SimBex predstavlja brigu o kvaliteti života čovjeka. Iako je start bio u inkontinenciji i dekubitusu, jer su ljudi pogođeni tim problemom zaista teško živjeli, pomoć i briga o čovjeku proširila se i na aspekt svakodnevnog života. Cilj je kvalitetniji život svakog ljudskog bića, zato biramo proizvode koji čuvaju naš okoliš, zato biramo kvalitetu proizvoda, jer znamo da na taj način zaista pomažemo onome tko koristi proizvode. Sa istim ciljem držimo edukacije o održavanju zdravlja i prevenciji te konstantno vršimo istraživanja. Kvalitetan i ispunjen život je, vjerujemo, cilj svakog čovjeka.

Napravi i ti korak za zdravlje i pozitivnu vibru, vidimo se na Sljemenu 23. travnja 2016.!

Plan puta možete pogledati na OVOM LINKU.

Obrazac za prijavu:

[contact-form-7 id=”30074″ title=”Move4Health”]

NAPOMENA: Svaki planinar na izlet polazi na vlastitu odgovornost.

Članak objavljen:

Saznajte više o planinarenju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu