Zbogom celulitu i strijama: Elancyl predstavio novo Slim Design ulje s dvostrukim djelovanjem

Elancyl Slim Design ulje glavna

S prvim toplijim danima većina žena suočava se s najvećim neprijateljem vitke linije – celulitom. Brze dijete loše su rješenje – naime, zahvaljujući „yo-yo efektu“ izgubljeni kilogrami brzo će se vratiti, celulit će ostati, koža će se opustiti, a moguć je i nastanak strija.

Elancyl laboratoriji, stručnjaci u borbi protiv celulita još od 1971. godine, svjesni su da je celulit teško pobijediti te da je za uspjeh potreban multidisciplinaran pristup koji uključuje adekvatan program vježbanja, uravnoteženu prehranu i djelotvornu dermokozmetičku njegu.

Prinova u obitelji Slim Design

U proteklih nekoliko godina Elancylova linija anticelulitnih preparata Slim Design stekla je brojne poklonice diljem svijeta, a ovih je dana u Hrvatskoj predstavljen i njihov novi proizvod – Elancyl Slim Design Ulje za vitkost. Najveća posebnost ovog ulja je revolucionarna “2 u 1” formula, koja klinički dokazano djeluje na razgradnju celulita i smanjenje vidljivosti strija.

Elancyl Slim Design ulje promocija

Preparate koji kombiniraju vodenu i uljnu fazu već smo upoznali kroz razne proizvode za odstranjivanje šminke. No, Elancylovi stručnjaci smislili su kako iskoristiti ovakvu formulaciju za borbu protiv celulita i strija te je uklopili u novo Slim Design ulje za vitkost:

1. Vodena faza [kofein + bršljan] – troši i odstranjuje lipide
Kofein pomaže eliminirati masnoće, krivce za neravnine i udubljenja na koži, dok bršljan potiče detoksikaciju te pojačava čvrstoću i elastičnost kože.

2. Uljna faza [ulje podlanka] – pomaže smanjiti vidljivost strija
Savršeno za masažu, ulje podlanka povećava elastičnost, fleksibilnost i podatnost kože te na taj način pomaže smanjiti vidljivost strija.

Tekstura i miris

Novo Slim Design ulje ima ugodan, osvježavajući miris zelenog čaja i citrusa, a njegova ultralagana tekstura na pola je puta između vode i suhog ulja. Brzo se upija i stoga ćete se moći odjenuti svega nekoliko minuta nakon nanošenja.

Elancy Slim Design ulje tekstura

Posebna Elancyl tehnika masaže

Svaki Elancyl proizvod za njegu kože najbolje rezultate daje uz jednostavnu tehniku masaže razvijenu u suradnji s fizioterapeutima. Nakon tuširanja i sušenja kože, najprije protresite bočicu te nanesite ulje na dlan ili izravno na kritično mjesto. Pomičite ruke uzduž obje strane bedara, brzim pritiskanjem s obje ruke istodobno i u ritmu. Istu tehniku koristite i na ostalim dijelovima tijela pogođenima celulitom, kao što su gornji dio bedara, koljena, trbuh i stražnjica.

Korištenje Elancyl Ulja za vitkost ne preporučuje se trudnicama i dojiljama, a proizvod je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim trgovinama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 240 kuna.

Članak objavljen:

Saznajte više o njezi i zaštiti kože:

Saznajte više o celulitu u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

3.67 / 5   9

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu