Sport za sve – besplatni ljetni program Zagreb – od 1.07 do 31.08.2018.

sport za sve1

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ realizira  provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije. Savez okuplja 15 Društava sa cijelog područja Grada Zagreba na 50 gradskih lokacija i uključuje preko 12 tisuća korisnika.

O programu 

Savez, već dvadesetak godina, organizira i provodi gradski projekt LJETNI PROGRAMI SPORTA ZA SVE, gdje tokom mjeseca srpnja i kolovoza na različitim lokacijama Grada, nudi građanima besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnesa na otvorenom, demonstraciju i obuku novih sportova i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce.

Programi se održavaju u Zagrebu, u periodu od 1.07. do 31.08.

Ove godine, Ljetni program se odvija na 8 lokacija u Gradu, obima 800 h različitih programa i u tom periodu naše programe koristi više tisuća građana Zagreba. 

 

ljetni program sport za sve

Cilj projekta 

Cilj projekta je naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada.

Treninzi, natjecanja i stručni savjeti pod vodstvom vrhunskih trenera SPORTA ZA SVE.

Više informacija potražite ovdje.

Članak objavljen:

Saznajte više o vježbanju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu