Muči vas osjetljiva koža? La Roche-Posay ima novu liniju za njegu Toleriane Sensitive, a mi imamo GIVEAWAY!

La Roche Posay Toleriane glavna

Jeste li znali da svaka druga osoba bar jednom u životu iskusi kako je to imati osjetljivu kožu te da čak 264 milijuna žena smatra da im je koža osjetljiva? Problem osjetljive kože prisutan je u svim dobnim skupinama – od beba do starijih osoba. Osjetljiva koža zahtijeva prilagođenu njegu, a nepravilan tretman može dovesti do dva puta veće vjerojatnosti za alergije.

Dvostruka zaštita

Koža se od vanjskih utjecaja štiti pomoću dvije zaštitne barijere. To su:

  • Lipidi – okružuju stanice na površini kože i time stvaraju fizičku barijeru koja štiti kožu od vanjskih iritansa. Oni također pomažu u zadržavanju vlage i čine kožu boljim domaćinom za dobre bakterije,
  • Živi ekosistem na površini kože – u i na vašoj koži žive milijarde dobrih bakterija koje pomažu u regulaciji unutarnjih procesa u koži za manje iritacija.  

Kako bismo održali kožu zdravom, potrebno je očuvati funkciju barijere kože i poštovati ravnotežu kožnog mikrobioma. Kako? Najnovija istraživanja francuske dermokozmetičke kuće La Roche Posay kažu – pomoću prebiotika! Naime, u suradnji s L’Oréalovim odjelom za istraživanja i inovacije, La Roche-Posay je dokazao da uporabom dermokozmetičkih proizvoda koji imaju prebiotička svojstva možemo pozitivno utjecati  na mikrobiom kože.

La Roche Posay Toleriane model

Što su prebiotici i kako pomažu koži?

Prebiotici su nutrijenti koji stimuliraju rast i/ili aktivnost određenih bakterija kako bi pružile osnovne uvjete za održanje ravnoteže zdrave i snažne kože. Kada je koža osjetljiva, potrebno je ne samo obnoviti kožnu barijeru, već i očuvati mikrobiom kože. Ova nevidljiva barijera prirodno štiti kožu, a prebiotici igraju važnu ulogu u smanjenju osjetljivosti kože.

Koji proizvodi za njegu kože sadrže prebiotike?

La Roche-Posay predstavio je Toleriane Sensitive, prebiotičku hidratantnu njegu koja smanjuje osjetljivost kože. Njeni su sastojci:

  • Niacimanid 2% – smiruje osjetljivu kožu,
  • Glicerin 7% i ceramid III: hidratiziraju i jačaju kožnu barijeru,
  • La Roche-Posay prirodna termalna voda 73,9% : smirujuće djelovanje s prebiotičkim svojstvima.

La Roche Posay Toleriane krema

Želite isprobati novu La Roche-Posay liniju Toleriane Sensitive? Nastavite čitati 🙂

Dokazano djelovanje

Formula koja je pogodna i za bebe pokazala je značajnu klinički dokazanu učinkovitost na funkciju barijere kože:

  • značajno smanjenje osjećaja peckanja na licu,
  • značajno smanjenje suhoće, ljuštenja, zatezanja, bockanja i svrbeža,
  • TOLERIANE linija proizvoda testirana je na koži sklonoj alergijama te je bez parfema i alkohola.

No, pravilna rutina njege osjetljive kože ne bi bila potpuna bez učinkovitog, ali i dovoljno nježnog gela za čišćenje. Stoga je La Roche-Posay na tržište lansirao i novi Toleriane njegujući gel za pranje kože koji djeluje protiv nelagodnog zatezanja kože i suhoće.

La Roche Posay Toleriane gel

Želite isprobati novu La Roche-Posay liniju Toleriane Sensitive? Nastavite čitati 🙂

Prva platforma za osjetljivu kožu – #SKINRELIEF!

Online pretraživanja o simptomima osjetljive kože se povećavaju iz dana u dan i prelaze rekordne brojke. Kako do sada nije postojao unificirani forum koji bi omogućio ljudima s osjetljivom kožom međusobnu razmjenu informacija, iskustava i savjeta, La Roche-Posay je lansirao web stranicu s pouzdanim i stručnim informacijama koje su sve dostupne na jednom mjestu, #SKINRELIEF platformi!

Kako bi pomogao potrošačima da utvrde svoj tip osjetljive kože i da otkriju najprikladnija rješenja i proizvode za njegu, La Roche-Posay je razvio jednostavan online alat za njenu dijagnozu. Napokon, svi tipovi osjetljive kože, bilo netolerantna, sklona crvenilu ili koža sklona alergijama mogu dobiti stručan savjet i preporuku!

Cijene proizvoda:
Toleriane Sensitive 40 ml: 116,62 kn*
Toleriane njegujući gel za pranje lica 200 ml: 100,73 kn*; 400 ml: 124,57 kn*

* Neobvezujuća maloprodajna preporučena cijena

Želite isprobati novu La Roche-Posay liniju Toleriane Sensitive? Kliknite ovdje 🙂

Članak objavljen:

Saznajte više o njezi i zaštiti kože:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu