NAGRADNI NATJEČAJ: Osmisli slogan i osvoji paket proizvoda za osjetljivu kožu La Roche-Posay Toleriane!

La Roche Posay Toleriane nagradni natječaj glavna

La Roche-Posay i Kreni zdravo razveselit će jednog čitatelja ili čitateljicu! Pokažite kreativnost, osmislite slogan za liniju proizvoda za njegu osjetljive kože i osvojite paket s 3 proizvoda za njegu kože iz linije Toleriane!

Dobitnica paketa s 3 proizvoda La Roche-Posay za njegu osjetljive kože iz linije Toleriane je Maja Topić, a njen pobjednički slogan glasi: “Jer nježnost je najjača strana – Toleriane Sensitive”.

1)Priređivači i načela

Priređivač nagradnog natječaja (u daljnjem tekstu: Natječaj) pod nazivom “Osmisli slogan i osvoji paket proizvoda za osjetljivu kožu La Roche-Posay Toleriane!” je tvrtka 234 d.o.o., Ribnjak 44, 10 000 Zagreb, MBS 080857880, OIB 96772073226 (u daljnjem tekstu Priređivač). Nagradni natječaj se provodi na portalu Krenizdravo.com te se promovira na Facebook stranici Kreni zdravo i Instagram stranici Kreni zdravo u svrhu promocije portala KreniZdravo.

2)Sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u Natječaju imaju svi punoljetni građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj (u daljnjem tekstu: Sudionici) koji u razdoblju od 28.05.2018. do 03.06.2018. u 23.59 sati na e-mail adresu marketing@krenizdravo.com pošalju potpunu prijavu na Natječaj.

Potpuna prijava uključuje:

 • Naznaku “TOLERIANE” u predmetu (subjectu) e-maila,
 • Slogan za liniju proizvoda za njegu osjetljive kože
 • Osobne podatke (ime i prezime, e-mail adresa)
 • Izjavu: “Ja (ime i prezime sudionika) dajem svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje moje osobne podatke za potrebe Nagradnog natječaja. U slučaju osvajanja dara, Priređivač ima pravo objave mojih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također dajem izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti slogan koji sam prijavio/la na Natječaj.”

U razmatranje se neće uzeti:

 • nepotpune prijave,
 • slogani koji su već objavljeni na drugim web stranicama i/ili društvenim mrežama.

Priređivač zadržava pravo produžiti rok za slanje prijava.

3)Regularnost Natječaja

Isti Sudionik može sudjelovati u jednom krugu Natječaja neograničen broj puta. Isti Sudionik s istim osobnim podacima može biti nagrađen samo jednim darom.

4)Odabir pobjednika

Važeće prijave Sudionika ulaze u izbor tročlane komisije sastavljene od predstavnika portala Krenizdravo.com, koja će izabrati jednog pobjednika Natječaja.

5)Objava pobjednika

Osobni podaci pobjednika (ime, prezime i e-mail adresa) biti će objavljeni na portalu Krenizdravo.com te na Facebook i Instagram stranici Kreni zdravo dana 04.06.2018.

Pobjednik će biti kontaktiran putem e-mail adrese koju je naveo u prijavi kako bi se utvrdila fizička adresa na koju mu se šalje dar. Ukoliko se dobitnik u roku od 8 (osam) dana ne javi redakciji Kreni zdravo, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

6)Darovi

Fond darova čini:

1. nagrada:

 • 1x La Roche-Posay Toleriane Sensitive krema za lice (40 ml),
 • 1x La Roche-Posay Toleriane gel za umivanje lica (50 ml),
 • 1x La Roche-Posay micelarna vodica (100 ml),
  u ukupnoj vrijednosti 200 kn.

7)Dodjela dara

Dar će Pobjedniku biti poslan poštom.

Priređivač dar isporučuje putem pošte i samo na adrese unutar Republike Hrvatske. Ukoliko je Pobjednik kao odredišnu adresu za dostavu dara naveo adresu izvan Republike Hrvatske, dar se dodjeljuje sljedećem nenagrađenom Natjecatelju prema odluci Komisije.

Pobjednik ovog Natječaja nema pravo zahtijevati drugačiji dar od onog koji je osvojio u postupku sukladnom ovim Pravilima. Dar se ne može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge. Slanjem dara prestaju sve obveze Priređivača prema Pobjedniku.

8)Prekid Natječaja

Natječaj može biti prekinut ukoliko nastupe okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu natječaja biti obaviješteni putem obavijesti na portalu Krenizdravo.com.

9)Izjava

Sudjelovanjem u Natječaju “Osmisli slogan i osvoji paket proizvoda za osjetljivu kožu La Roche-Posay Toleriane!” svaki sudionik daje svoju izričitu privolu Priređivaču da pohranjuje i obrađuje njegove osobne podatke te da u slučaju osvajanja dara ima pravo objave njegovih osobnih podataka (ime i prezime, e-mail adresa). Sudjelovanjem u Natječaju također daju izričitu privolu Priređivaču da ima pravo objaviti slogan prijavljen na Natječaj, bez naknade i sudionikove prethodne suglasnosti.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu