#KLADIMSENASEBE: Lee Zona i RTL pozivaju te da uhvatiš val promjene!

RTL Kladim se na sebe glavna

Trenerica Života na vagi Sanja Žuljević te njezin tim pod zajedničkim nazivnikom Lee Zona, a kojeg čine bivši natjecatelji poznatog showa Darjan Zajačko i Jelena Putnik, u suradnji s RTL-om oživjeli su ono što su sami prošli i izvan malih ekrana. 

U želji da potaknu pokret promjena, te pruže i drugima podršku i motivaciju za prvi korak, razvili su online utočište – mjesto gdje počinju promjene za sve one koji su spremni za njih.

RTL Kladim se na sebe oklada

Na stranici www.leezona.rtl.hr  nalazi se pomno osmišljen program treninga i prehrane, zajedno s pripadajućim receptima, a praćen precizno koncipiranim savjetima te motivacijskim tekstovima. Oni u korak prate proces gubitka kilograma, predviđajući sve moguće zamke i prepreke na putu ka zdravom životu.

Svakog dana na stranici ćete moći pronaći nove tekstove i informacije koji će vas voditi prema vašem cilju, a uz to Sanja, Jelena i Darjan putem društvenih mreža biti će uz vas na svakom koraku, bodriti vas, motivirati i odgovarati na vaša pitanja.

Oni najbrži i najodvažniji u odluci da prihvate rizik i klade se na svoj uspjeh, ovisno o svom angažmanu, predanosti i rezultatima LeeZona i RTL nakon napornog rada, poslat će i na zasluženi odmor! Sve informacije o tome kako se priključiti projektu, možete saznati na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

RTL Kladim se na sebe trčanje

Svi oni koji su malo sramežljivi ili neodlučniji, moći će se uključiti u program u bilo kojem trenutku nakon isteka prvog roka za prijave. Ako se odlučite sudjelovati na taj način, sve za vas ostaje isto, ali godišnji ćete ipak sami platiti.

Na kraju, zbog onih najtvrđih, koji tek trebaju osvijestiti svoje želje, ali i onih koji zaista uhvate val, LeeZona  neće stati na ovome. Kao mjesto znanja i promjena,  predstavlja pokret koji ima za cilj okupiti ljude koji su spremni na to i u tom nastojanju, cijeli tim kontinuirano će raditi na novom sadržaju, novim programima, novim znanjima i novim iskustvima koje će za vas na jednom mjestu ujedinjavati i prenositi.  Vi ćete biti samo jedan klik udaljeni od njih!

Kada budete odlučivali upustiti se u ovu avanaturu ili ne, prisjetite se: svaki dan koje provedete robujući lošim navikama, kockate se vlastitim životom! Mi vas pozivamo da se ovaj put kladite na sebe!

Prošlo je vrijeme isprika, uhvatite i vi val promjene! Zajaši na www.leezona.rtl.hr/kladimsenasebe

RTL Kladim se na sebe prečka

Članak uređen:

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Saznajte više o vježbanju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

#KLADIMSENASEBE: Lee Zona i RTL pozivaju te da uhvatiš val promjene!

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.