Hug Your Life ti daruje Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine

Želiš li isprobati snagu kurkume u samo tri kapsule dnevno? Sudjeluj u našem kreativnom natječaju i osvoji prirodni dodatak prehrani Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama.

Hrvatski proizvođač Hug Your Life lansirao je na tržište svoj novi proizvod Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine. Ovaj prirodni dodatak prehrani odlikuje se vrhunskom čistoćom i kvalitetom, a ako i ti želiš isprobati njegove blagodati sudjeluj u kreativnom natječaju i napiši nam zašto bi ovaj proizvod trebao pripasti baš tebi. Pobjednika nagradnog natječaja biramo prema načelima originalnosti i kreativnosti.

POBJEDNICE NAGRADNOG NATJEČAJA SU Jelena Kovačević, Beli Manastir i Sandra Mamić, Viškovo. Čestitamo sretnim dobitnicama!

Pravila nagradnog natječaja

  • Zadatak nagradnog natječaja je poslati originalan i kreativan razlog zašto biste baš vi trebali osvojiti proizvod Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama.
  • Darujemo dva čitatelja/ice s jednim pakiranjem.
  • Svoje prijave šalji na natjecaj@krenizdravo.com najkasnije do 17.04.2014. u 23:59.
  • U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu i broj telefona/mobitela.

Detaljna pravila nagradnog natječaja možeš pročitati ovdje.

Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama

Kurkuma, poznata i kao indijski šafran po kojemu je i dobila svoje ime budući da na arapskom al-kurkum znači šafran, tradicionalni je začin dobiven iz podanka biljke Curcuma longa koja opčinjava svojim prekrasnim, raskošnim cvjetovima, ali i svestranošću uporabe.

Porijeklom iz jugoistočne Azije, ova se biljka uzgaja u Indiji, Kini, Japanu, Indoneziji, Tajlandu, Kambodži kao i na Filipinima no Indija je ipak najveći potrošač, proizvođač i izvoznik kurkume, pogotovo svježeg podanka koji se potom suši, melje i koristi kao začin u kuhinji, ali i kao važan dio Ayurvedske, Kineske i Tibetanske medicine.

Ekstrakcijom same biljne droge dobiva se u čistoj formi njen aktivni sastojak kurkumin, čije je djelovanje proučeno u više od 5600 biomedicinskih istraživanja.

I sama su istraživanja razlog zašto je ova biljka stekla i svjetsku slavu i široku primjenu u prehrani, medicini i kozmetici s time da uvijek treba imati na umu kako je djelovanje kurkumina neusporedivo jače od djelovanja samog začinskog praha kurkume zato što začin kurkuma sadrži najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži minimalno 95% kurkuminoida.

kurkuma

Proizvod sadrži suhi ekstrakt korijena kurkume, hidroksipropil metil celuloza (kapsule), tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalinična celuloza, suhi ekstrakt ploda crnog papra, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat.

U proizvod Kurkuma 95% ekstrakt Bioperine dodan je i sastojak piperin odnosno njegov patentirani i zaštićeni oblik Bioperine® – ekstrakt crnog papra, koji pojačava djelovanje i apsorpciju kurkumina u stanice tijela.

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Način upotrebe: Popijte 3 puta dnevno po 1 kapsulu, najbolje za vrijeme obroka.

Zemlje podrijetla: Indija, Hrvatska

Neto količina: 60 kapsula po 400mg (=24 g)

Maloprodajna cijena: 199,00 kn

Članak uređen:

Saznajte više o ljekovitosti kurkume u sljedećim člancima:

Ocijenite članak

4 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Hug Your Life ti daruje Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje

Trenutno nema komentara budite prvi i komentirajte članak.