Hug Your Life ti daruje Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine

Želiš li isprobati snagu kurkume u samo tri kapsule dnevno? Sudjeluj u našem kreativnom natječaju i osvoji prirodni dodatak prehrani Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama.

Hrvatski proizvođač Hug Your Life lansirao je na tržište svoj novi proizvod Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine. Ovaj prirodni dodatak prehrani odlikuje se vrhunskom čistoćom i kvalitetom, a ako i ti želiš isprobati njegove blagodati sudjeluj u kreativnom natječaju i napiši nam zašto bi ovaj proizvod trebao pripasti baš tebi. Pobjednika nagradnog natječaja biramo prema načelima originalnosti i kreativnosti.

POBJEDNICE NAGRADNOG NATJEČAJA SU Jelena Kovačević, Beli Manastir i Sandra Mamić, Viškovo. Čestitamo sretnim dobitnicama!

Pravila nagradnog natječaja

  • Zadatak nagradnog natječaja je poslati originalan i kreativan razlog zašto biste baš vi trebali osvojiti proizvod Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama.
  • Darujemo dva čitatelja/ice s jednim pakiranjem.
  • Svoje prijave šalji na natjecaj@krenizdravo.com najkasnije do 17.04.2014. u 23:59.
  • U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu i broj telefona/mobitela.

Detaljna pravila nagradnog natječaja možeš pročitati ovdje.

Kurkuma 95% ekstrakt & Bioperine u kapsulama

Kurkuma, poznata i kao indijski šafran po kojemu je i dobila svoje ime budući da na arapskom al-kurkum znači šafran, tradicionalni je začin dobiven iz podanka biljke Curcuma longa koja opčinjava svojim prekrasnim, raskošnim cvjetovima, ali i svestranošću uporabe.

Porijeklom iz jugoistočne Azije, ova se biljka uzgaja u Indiji, Kini, Japanu, Indoneziji, Tajlandu, Kambodži kao i na Filipinima no Indija je ipak najveći potrošač, proizvođač i izvoznik kurkume, pogotovo svježeg podanka koji se potom suši, melje i koristi kao začin u kuhinji, ali i kao važan dio Ayurvedske, Kineske i Tibetanske medicine.

Ekstrakcijom same biljne droge dobiva se u čistoj formi njen aktivni sastojak kurkumin, čije je djelovanje proučeno u više od 5600 biomedicinskih istraživanja.

I sama su istraživanja razlog zašto je ova biljka stekla i svjetsku slavu i široku primjenu u prehrani, medicini i kozmetici s time da uvijek treba imati na umu kako je djelovanje kurkumina neusporedivo jače od djelovanja samog začinskog praha kurkume zato što začin kurkuma sadrži najviše 3-5% kurkuminoida dok ekstrakt sadrži minimalno 95% kurkuminoida.

kurkuma

Proizvod sadrži suhi ekstrakt korijena kurkume, hidroksipropil metil celuloza (kapsule), tvar protiv zgrudnjavanja: mikrokristalinična celuloza, suhi ekstrakt ploda crnog papra, tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat.

U proizvod Kurkuma 95% ekstrakt Bioperine dodan je i sastojak piperin odnosno njegov patentirani i zaštićeni oblik Bioperine® – ekstrakt crnog papra, koji pojačava djelovanje i apsorpciju kurkumina u stanice tijela.

Kapsule su neutralnog okusa i mirisa, 100% iz biljnog izvora, primjerene i za vegetarijance.

Način upotrebe: Popijte 3 puta dnevno po 1 kapsulu, najbolje za vrijeme obroka.

Zemlje podrijetla: Indija, Hrvatska

Neto količina: 60 kapsula po 400mg (=24 g)

Maloprodajna cijena: 199,00 kn

Članak objavljen:

Saznajte više o ljekovitosti kurkume u sljedećim člancima:

Ocijenite članak

4 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu