Medic Eye tražilica – pronađite povoljnu medicinsku uslugu

mediceye

Na hrvatskom tržištu već neko vrijeme djeluje interaktivna tražilica medicinskih usluga i ustanova Medic Eye. Tražilica omogućuje korisniku da pronađe određenu medicinsku ustanovu ili uslugu po mjeri, odnosno da mu odgovara cijenom, namjenom i lokacijom.

Kako se služiti medicinskom tražilicom?

Objasnit ćemo kako se služiti Medic Eye tražilicom na primjeru stomatologije u Zagrebu. Recimo da želite izbijeliti svoje zube i nalazite se u Zagrebu te imate na raspolaganju budžet od 2 000 kuna. Sve te parametre možete ubaciti u tražilicu i kao rezultat pretrage, dobiti ćete listu stomatoloških ordinacija u Zagrebu koje nude traženu uslugu, kao i točnu cijenu usluge koja je manja od 2 000 kuna. Svakom dobivenom rezultatu možete provjeriti točnu lokaciju ordinacije na interaktivnoj Google mapi. Ako želite rezervirati termin u određenoj ordinaciji to možete učiniti preko online forme.

Tražilicu svakim danom koristi sve više korisnika koji se vraćaju svaki put kada im treba određena medicinska ustanova ili usluga. Sve je više upita liječnicima i ordinacijama za određene usluge. Lagano, ali sigurno Medic Eye postaje mjesto za pronalazak doktora, ordinacija i medicinskih usluga.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu