Čuvarkuća otvara roditeljima komunikacijsko središte

cuvarkuca

Da su kvaliteta, ideje, kreativnost i rezultati danas najtraženija roba, uvjerena je Nina Išek Međugorac, idejni kreator nove generacije portala Čuvarkuća.hr: „Čuvarkuća.hr je nova generacija portala, koji  roditeljima nudi referentno informativno mjesto za siguran i zdrav razvoj djece. Čuvarkuća.hr namijenjena je poglavito roditeljima, no iznimno je važna poslovnoj javnosti jer tvrtke po prvi puta imaju mogućnost izravnog povezivanja s ciljanim korisnicima kroz njima važne vrijednosti.“

Svojom idejom odgovornog, pozitivnog i informiranog pristupa roditeljstvu, Čuvarkuća.hr kao tvrtka i kao portal okuplja stručnjake, tvrtke, udruge,  i ostale važne institucije i pojedince svakodnevno pružajući korisnicima informacije važne za siguran i zdrav razvoj djece. Točnije, svaki od navedenih partnera u obliku  online vodiča informira roditelje o novim programima, proizvodima, praksama koje se temelje na znanstveno i iskustveno provjerenim činjenicama.

Porukom „Provjereno ljubavlju i iskustvom“ Čuvarkuća.hr poziva roditelje, buduće roditelje, bake, djedove, ujne, tete… da se registriraju jer im daruje osobni vodič kroz roditeljstvo, korisničku stranicu koja ih svakodnevno vodi s informacijama i projektima iz područja zdravlja, prehrane, slobodnog vremena, prava, financija, lifestylea, njege i drugog kroz sve važne razvojne faze, od trudnoće do škole.

Svaki registrirani korisnik ima i vlastiti kalendar s važnim datumima i podsjetnicima, kao što su to kod trudnica obvezni liječnički pregledi ili kod djece obvezna cijepljenja. Čuvarkuća je također sigurno mjesto gdje će bliža rodbina i prijatelji dobiti odgovor što kupiti mališanu ili kako razveseliti roditelje i kvalitetno sudjelovati u podizanju njihovog djeteta.

Ovu godinu Čuvarkuća posvetila je promicanju nenasilne komunikacije. U suradnji s partnerima, želimo osvijestiti javnost o sve većoj „nasilnoj komunikaciji“ koja počinje već u prvim danima djetetovog života te kroz vlastiti sadržaj predstaviti programe koji mogu biti koristan alat roditeljima da u vlastitom domu počnu stvarati kvalitetnu podlogu za nenasilno društvo.

Članak objavljen:

Ocijenite članak

0 / 5   0

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu