Dobar početak jutra

Herbalife PR glavna

Osim što daje energiju (kalorije), zdrav doručak vam može omogućiti i hranjive tvari potrebne organizmu. Doručak bi vam trebao pružiti oko 20-25% vaše dnevne potrebe za hranom.

Pri tome valja imati na umu: nije važno doručkovati bilo što – važno je da doručak bude zdrav.

Nahranite se

U žurbi ste? Trebat će vam manje od 1 minute da pripremite Formula 1 shake: ukusan doručak za kod kuće, na poslu i na putu. Dostupan je u više okusa, brzo se spravlja, a u svakoj porciji dobivate između 17 i 19 grama proteina uz  manje od 230 kcal. Osim toga, sadrži i vlakna, vitamine i minerale2. Za kreativniji shake3 na kraju dodajte voće, orašaste plodove i lisnato povrće. Jeste li kušali naš Formula 1 Free From shake koji ne sadrži soju, laktozu niti gluten? Radi se o ukusnom i zdravom obroku koji možete pripremiti s djelomično obranim kravljim mlijekom ili sa sojinim mlijekom.

Povećajte unos vlakana za doručak

Postoji odlično rješenje za povećanje dnevnog unosa vlakana i kao podrška zdravoj probavi!1 To je Napitak od zobi, jabuka i vlakana, koji u svakoj porciji sadrži 5 g vlakana uz samo 15 kcal. Dodajte ga u vodu za svoj Formula 1 shake!

Osvježite se

Poslije buđenja popijte osvježavajući Instant biljni napitak s ekstraktima čaja koji u svakoj porciji sadrži 85 mg kofeina i okrijepit će vas kada je najpotrebnije. Ovaj niskokalorični napitak ima samo 6 kcal po porciji i dostupan je u više okusa, a možete ga piti vrućeg ili hladnog.

Herbalife PR 1 shake

Hidratizirajte se

Unesite nešto živosti u vodu koju pijete. Dodajte Biljni koncentrat aloje kao ukusnu niskokaloričnu alternativu uobičajenim napitcima koji sadrže mnogo šećera. Biljni koncentrat aloje sadrži 40% soka dobivenog iz lista aloje vere uz dodanu aromu manga. Jednostavno dodajte u vodu, kako biste lakše ispunili preporučeni unos tekućine od 2-2,5 litre dnevno.

1 Vlakna iz zrna zobi doprinose povećanju volumena stolice.
2 Zamjena jednog od glavnih dnevnih obroka zamjenskim obrokom u sklopu prehrane s ograničenim energetskim unosom pridonosi održavanju tjelesne težine nakon gubitka tjelesne težine.
3Formula 1 je zamjenski obrok za kontrolu tjelesne težine kada se pripremi na način da se 26 g praha pomiješa s 250 ml djelomično obranog mlijeka. Podatke o hranjivim vrijednostima potražite na etiketi proizvoda.

Više informacija na: www.herbalife.hr

Članak uređen:

Saznajte više o zdravom mršavljenju u sljedećim tekstovima:

Ocijenite članak

3.71 / 5   7

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu

Vaši komentari

Komentare nagrađujemo.

Dobar početak jutra

Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Aktivne komentatore koji se trude doprinijeti nagrađujemo.

Svaki mjesec biramo najzaslužnijeg komentatora. Najboljem komentatoru mjeseca poslat ćemo obavijest e-mailom. Ukoliko u roku 8 dana ne primimo povratni odgovor, izabrat ćemo novog komentatora mjeseca i dodijeliti mu/joj nagradu. Nagradu smo u mogućnosti poslati samo punoljetnim osobama na adresu u Republici Hrvatskoj.

Što je poželjno:

  • komentar u kojima su iznesene korisne informacije koje nadopunjuju članak
  • komentar u kojima se dijeli vlastito iskustvo koje može biti korisno drugima
  • komentar je odgovor na pitanje postavljeno od drugog čitatelja ili postavljeno vlastito pitanje
  1. Korisni savjeti ….kojih se treba cesto sjetiti, neki stari , neki novi, ali uvjek dobro dođu…. 🙂