Baš kao desert, a bez dodanog šećera i umjetnih aroma: Donosimo rješenja za sve slatkoljupce

Picture1

Ako vas je privukao ovaj naslov, vrlo vjerojatno smo u istom klubu, zajednici obožavatelja poslastica koji nerijetko i u noćnim satima posežu za desertom, naročito kada nitko ne gleda. Možda je vrijeme da si priznamo: sakrivati slatkiše od vlastitih ukućana kako sami ne bismo ostali bez “noćne doze” iz dana u dan postaje sve naporniji proces.

Na pitanje kako tome doskočiti odzvanja riječ “samokontrola”. Ipak, zar je i u ovo moderno doba baš sve samo na nama? Naravno da nije, horde stručnjaka rade na ovom problemu jer nas, obožavatelja slatkog, ima zaista jako puno. Trebamo se samo bolje informirati i nezdrave varijante, naročito one prepune dodanog šećera, zamijeniti onima boljima za zdravlje s mnoštvom dobrih ugljikohidrata koji će pružati energiju i tijekom najaktivnijih dana.

Boom Box

Slatkoljupci su došli na svoje

Na našem tržištu najveća zvijezda trenutno je Boom Box asortiman i, kako kažu, upravo su zbog nas slatkoljubaca u kratkom vremenu razvili proizvode bez dodanog šećera u čak četiri različite kategorije i time pokazali da zdravije varijante itekako mogu imati dobar okus.

Konstantnim upitima na društvenim mrežama praktički smo prisilili Boom Box da u kratkom roku kreira još novih verzija koje su praktične za konzumaciju tijekom cijelog dana. Novi čokoladni okusi zobene kaše i granola, koje imaju okus kao svjetski najpoznatije slastice, trenutno su najveći hit!

Ipak, ove zobene kaše s lješnjakom i čokoladom ili one s čokoladom i kokosom u sebi nemaju dodanog šećera – kao i cjelokupan Boom Box asortiman. Osim za doručak, vrlo su praktično rješenje za međuobrok na poslu ili laganu večeru. Jednako kao i hrskava granola s bademom, kokosom, vanilijom i bijelom čokoladom, koja baš opasno izaziva zazubice.

Picture2

Boom Box napitci od badema i lješnjaka sada i u manjem pakiranju

Uz ovakav tandem okusa i tekstura, kome još trebaju dodani šećeri i umjetne arome? Zapravo, jedino što nam je trebalo je granola u manjem pakiranju, idealna kao brzi, nutritivno bogat obrok u hodu, dok je tradicionalno veliko pakiranje uvijek svima raspoloživo u kuhinji.

Jednako tako, Boom Box tekući bestselleri, biljni napitci od badema i lješnjaka sada dolaze u praktičnom formatu od pola litre kako bi baš uvijek mogli biti pri ruci. Kada se kaše i granole pripremaju s pametnim napitcima, poput organskih Boom Box 100 % biljnih napitaka u zanimljivim kombinacijama zobi s lješnjakom, bademom i kokosom – ovakvi zdravi obroci postaju još veća delicija koja će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.

Ne morate konzumirati velike količine dodanog šećera kako biste se zasladili. S Boom Boxom unosite više namirnica biljnog porijekla, a uživate jednako!

Članak objavljen:

Ocijenite članak

5 / 5   1

Foto: Boom Box

Napomena: Ovaj sadržaj je informativnog karaktera te nije prilagođen vašim osobnim potrebama. Sadržaj nije zamjena za stručni medicinski savjet.

Podijelite članak

Kopirajte adresu